Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom donderdag 9 augustus

BERGEN OP ZOOM, 9 augustus 2007

Roosendaler aangehouden met tas met 3,5 kilo hennep

ROOSENDAAL: Een 42-jarige inwoner van Roosendaal is woensdagmiddag rond 17.30 uur aangehouden wegens bezit van softdrugs. De politie vond in een container nabij een horecazaak aan de Brugstraat een tas met ruim 3,5 kilo hennep. Toen agenten op onderzoek gingen en de eigenaar van de horecazak confronteerde met de drugs, gaf hij toe dat de tas van hem was. Daarop is hij ingesloten op het bureau. Na verhoor is de man heengezonden; proces-verbaal wordt opgemaakt.

Bergenaar aangehouden na mishandeling stiefzoon

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft woensdagavond kort na 19.30 uur een 36-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder op de dag zijn stiefzoon mishandeld te hebben in hun woning in Bergen op Zoom-Zuid. Dat gebeurde nadat de jongen aangifte had gedaan van een eerdere mishandeling enkele weken geleden. Bij thuiskomst vertelde hij dat aan zijn stiefvader. Die werd daar zo boos om dat hij de jongen mishandelde, aldus het slachtoffer die overigens zelf ook klappen uitdeelde. De 36-jarige Bergenaar kwam naar het bureau om aangifte van te doen en werd daar aangehouden. Hij is in verzekering gesteld.

Drietal aangehouden bij feest op sportpark

BERGEN OP ZOOM: Drie mannen van 17, 18 en 19 jaar uit Bergen op Zoom zijn donderdagmorgen rond 03.45 uur aangehouden op de Beukenlaan wegens het niet opvolgen van bevel tot vordering. Op het sportpark was een feest aan de gang waarbij twee groepen jongeren een conflict hadden. Toen agenten daar rond 02.15 uur polshoogte namen, weren alle aanwezigen gevraagd te vertrekken. Dat gebeurde en de rust keerde terug. Een uurtje later bleek de drie mannen toch terug gekomen te zijn. Opnieuw werden ze weggestuurd, maar toen bleek dat ze opnieuw bij het sportpark aanwezig waren, zijn ze in de kraag gevat en ingesloten op het bureau. De jongens, die zeggen dat ze alleen hun fietsen nog wilden ophalen, krijgen een transactie aangeboden.

Auteur: Andre van den Hul