THE SIMPSONS MOVIE nu al in de bioscoop

08/08/2007 11:26



Wolff Cinema Group



De langverwachte familiefilm THE SIMPSONS MOVIE, die wereldwijd al vele records heeft gebroken, komt op 16 augustus in de Nederlandse bioscopen en is bij Wolff Cinema Groep zelfs al vanaf donderdag 9 augustus te zien. Wolff Cinema Groep brengt, in samenwerking met Twentieth Century Fox, de film een week eerder uit om in de steeds toenemende vraag naar THE SIMPSONS MOVIE te voorzien.

Alleen een bioscoopscherm kan Homer's onnozelheid vastleggen en THE SIMPSONS MOVIE doet dat! In de langverwachte '2D' animatie film gebaseerd op de populaire TV serie, moet Homer de wereld redden van een door hem zelf gecreëerde ramp. De film wordt uitgebracht in zowel de Nederlandse als ook in de originele versie. De Nederlandse stemmen worden o.a. verzorgd door Cees Geel, Georgina Verbaan, Bas Muijs, Tygo Gernandt en Di-Rect.

Op vrijdag 10 augustus aanstaande zal de Simpsons Roadshow Bioscoop Catharijne in Utrecht aandoen. De Roadshow biedt verschillende leuke activiteiten voor ouders en kinderen met o.a. Donut happen, op de foto met The Simpsons, Simpsons Jumpstyle, Simpsons buttons, Nintendo Wii Bowlen, Shoot & Win Balspel en Kegelen. De show start om 11:00 waarna om 12:00uur de Nederlandstalige versie van THE SIMPSONS MOVIE te zien zal zijn. Aanwezig zijn dan ook Cees Geel en Bas Muijs, die elk één van de stemmen in de film voor hun rekening nemen, en Eddy Zoey die de NL versie heeft geregisseerd.

Op donderdag 9 augustus zal de Simpsons Roadshow CineStar Enschede aandoen. Hier start het programma om 11:30.

De Nederlandes versie van The Simpsons Movie is vanaf 9 augustus te zien in de bioscopen van Wolff Cinema groep, MustSee, Minerva Bioscopen en CineStar.

Voor meer info over de film en de trailer zie: www.simpsonsmovie.nl Voor informatie over acties en aanvangstijden zie: www.bioswolff.nl