Gemeente Enschede

Mediakunst tentoonstelling in Roombeek

Eerste resultaat van samenwerking mediakunstorganisaties

Vier organisaties bundelen hun krachten in het Enschedese Medialab: de Stichting PLANETART, de Stichting Cultuur en Media Twente (CMT), het SMARTLAB van de AKI en de informele werkgroep Mediasociëteit. Deze samenwerking heeft als eerste resultaat een inspirerende mediakunsttentoonstelling.

Nationale en internationale kunstenaars
Het eerste grote project van het Enschedese Medialab is de Mediakunst tentoonstelling in het Balengebouw in Roombeek. Tijdens deze tentoonstelling wordt het recente werk getoond van Jan van Nuenen (Nederland), Theodore Watson (Verenigde Staten), Nancy Mauro Flude/Sister-O (Australië), Erwin Olaf (Nederland), Semiconductor (Verenigd Koninkrijk), Daan Brinkman (Nederland), Marc Otte & Edwin Dertien (Nederland) en Ties ten Bosch & Gert Jan van den Akerboom (Nederland).

Mediakunsttentoonstelling in Balengebouw
De Mediakunst tentoonstelling is in het Balengebouw in Roombeek. De tentoonstelling wordt op 10 augustus van 20.00 tot 23.00 feestelijk geopend. De tentoonstelling is daarna nog geopend tot 16 september van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 18.00 uur.

Erwin_Olaf_3.bmp van_Bosch___v.d.Akerboom_2.jpg

Lunchcafé
Tijdens de expositie is ook een Koerdisch lunchcafé geopend in het Balengebouw.

9 augustus 2007