Persberichten Binnensticht, 10.00 uur

Utrecht, 10-08-2007

Rijden onder invloed

ZEIST- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 02.00 uur werd een 47-jarige man uit Zeist gecontroleerd op Het Rond. De man bleek te hebben gedronken en hij blies op het politiebureau 710 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Rijden onder invloed

GROENKAN- Op vrijdagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij onder invloed reed. Omstreeks 00.30 uur werd een 33-jarige man uit Lelystad gecontroleerd op de Rijksweg A27. De man bleek te hebben gedronken en hij blies op het politiebureau 690 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kon tevens zijn rijbewijs inleveren.

Veel te hard
GROENEKAN- Op vrijdagochtend raakte een automobilist zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard reed. Omstreeks 01.35 uur zagen agenten een 23-jarige man uit Oosterhout met veel te hoge snelheid rijden over de Rijksweg A27. De man werd aangehouden omdat hij met 170 kilometer per uur over de snelweg raasde terwijl 100 was toegestaan. Zijn rijbewijs werd ingenomen