Politie Limburg-Zuid


1. Limburg Zuid

2. Stafbureau Communicatie

Afkomstig van ( Bert Boosten
Onderwerp ( Persberichten
Datum ( vrijdag 10 augustus 2007

Sittard; aangehouden met mes

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie op de Markt in Sittard een 21-jarige inwoner van Born aangehouden omdat hij een mes bij zich had.

Een getuige zag rond 02.20 uur dat de man bij een winkel met een mes in een rolluik aan het prikken was. Toen agenten de man korte tijd later traceerden, bleek hij naast een mes ook nog een geringe hoeveelheid speed bij zich te hebben. Bij zijn aanhouding verzette de man zich.

Aan het politiebureau bleek verder dat de aangehouden man nog een celstraf van 21 dagen moest uitzitten. Hij is ingesloten.

Sittard; straatroof

In de nacht van donderdag op vrijdag vond rond middernacht een straatroof plaats op de Geerweg in Stittard. Slachtoffer was een 42-jarige inwoner uit die plaats.

Het slachtoffer werd door twee gemaskerde mannen met vuurwapens bedreigd en gedwongen zijn portemonnee af te geven. Daarna verdwenen de daders. Later meldde het slachtoffer dat hij zijn beurs leeg had teruggevonden.

De politie onderzoekt de zaak.

Maastricht; aangehouden met drugs

De politie heeft donderdagavond op de Boogaardenstraat in Maastricht een 20-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden, omdat de man harddrugs bij zich had.

De man, die samen met twee andere personen in een auto zat, had 69,5 gram cocaïne en heroïne bij zich. Daarnaast had hij nog een geldbedrag van 1175 Euro op zak. Het geld en de drugs werd in beslag genomen. De man werd voor nader verhoor ingesloten.

Internet www.politie.nl
E-mail communicatie@limburg-zuid.politie.nl
Telefoon 043 400 6616


---- --