AutoRai

Suzuki Swift Cool met coole extra's

(8/10/2007)
Suzuki biedt de Swift Cool tijdelijk aan met een reeks coole extraâs. Behalve gratis airconditioning ter waarde van 799 euro, ontvangt iedereen bij koop van een Swift Cool een dagarrangement voor twee personen bij Snowworld. En wie komt proefrijden in de Swift Cool, maakt bovendien kans op een luxe skivakantie in Canada.

Daarnaast ontvangt iedereen die de Swift Cool laat financieren door Suzuki Financial Services ook zes maanden lang een gratis autoverzekering.

Wie nu een Suzuki Swift Cool aanschaft, kan profiteren van een aantal coole acties. Suzuki levert de Swift Cool tijdelijk met een gratis dagarrangement voor twee personen bij Snowworld in Landgraaf of Zoetermeer. Het arrangement bestaat uit toegang tot de piste, de huur van skiâs of snowboards en schoenen, plus een barbecue (in augustus en september) of fondue (in oktober en november).

Wie zijn Swift Cool laat financieren door Suzuki Financial Services, krijgt zes maanden lang een gratis autoverzekering*. Beide acties lopen tot en met 31 oktober 2007, zolang de voorraad strekt. Bovendien maakt iedereen die nu een proefrit maakt in de Swift Cool kans op een van de drie luxe skivakanties voor twee personen in Canada.

Rijk uitgerust
Behalve airconditioning omvat de rijke standaarduitrusting van de Swift Cool onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen voor, stuurbekrachtiging en een infodisplay. Verder levert Suzuki de auto standaard met ABS met elektronische remkrachtverdeling (EBD), remassistent en zes airbags.

De Swift Cool is leverbaar als drie- en vijfdeurs, en met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak. Het motorenaanbod bestaat uit een 1,3-liter benzinemotor met 68 kW (92 pk) en een
1,5-liter benzinemotor met 75 kW (102 pk).

De Suzuki Swift Cool 1.3 in driedeursuitvoering is leverbaar voor ⬠12.599,-. De vijfdeursuitvoering is verkrijgbaar voor ⬠13.099,-.


* Actie geldt voor zowel WA als WA + Casco en is alleen van toepassing op de Swift Cool. De actie geldt alleen bij een minimum financieringsbedrag van ⬠5.000,- met een minimaal rentetarief van 6,9 %. Bij uitgestelde betaling en op andere landelijke financieringsacties is de aanbieding niet van toepassing.