Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom vrijdag 10 augustus

BERGEN OP ZOOM, 10 augustus 2007

Belg met softdrugs aangehouden

ROOSENDAAL: De politie heeft donderdagavond rond 20:30 uur bij een controle in de Brugstraat een 30-jarige man uit Antwerpen aangehouden. De man, die in een café zat, bleek twaalf gram hennep op zak te hebben. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar werd hij na verhoor weer op vrije voeten gesteld. Hij mag zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Aangehouden wegens baldadigheid

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagavond rond 22:15 uur in de Ansjovislaan twee jongens (13, 14 jaar) uit Bergen op Zoom aangehouden wegens baldadigheid. De jongens bevonden zich op een afgesloten bouwterrein. De jongens renden weg toen ze de politie zagen, maar kozen uiteindelijk eieren voor hun geld. Na verhoor op het bureau werden de twee op vrije voeten gesteld. Ze kregen een bekeuring voor hun actie.

Roosendaler slaat huisgenoot

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagochtend rond 00:30 uur in de Gastelseweg een 28-jarige Roosendaler aangehouden wegens mishandeling. Hij wordt ervan verdacht zijn 25-jarige huisgenoot te hebben geslagen. De aanleiding voor de mishandeling is nog niet duidelijk. De zaak wordt nog onderzocht. De man is overgebracht naar het bureau.

Aangehouden wegens drugs en verboden wapen

ROOSENDAAL: De politie heeft vrijdagochtend rond 06:00 uur op de Oostelijke Havendijk een 42-jarige man uit Zevenbergen aangehouden. De politie kwam de man op het spoor na een melding en wilde de man staande houden. De man, die op een brommer reed, ging er echter vandoor. Na een korte achtervolging kon hij staande worden gehouden. Hij bleek op een onverzekerde brommer te rijden en amfetamine, een injectienaald, inbrekerswerktuig en een verfballetjespistool op zak hebben. De man is overgebracht naar het bureau. De politie onderzoekt de zaak.

Auteur: Andre van den Hul