10/08/2007 16:23



NVD Nederlandse Vereniging van Dierentuinen



Persbericht
Amsterdam, 10 augustus 2007

Prijsuitreiking quiz Dierentuinmaand!

Jessica en Bram Molenaar uit Arnhem mogen zich de gelukkige winnaars noemen van de dierentuinquiz, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Dierentuinen (NVD). Vandaag namen ze de prijs in ontvangst in Dierenpark Wissel te Epe.

In het kader van de Junimaand Dierentuinmaand werd dit jaar in de vijftien dierentuinen aangesloten bij de NVD, een speciale dierentuinquiz uitgegeven. Iedereen die tijdens de Junimaand een bezoek bracht aan één van deze parken en de quiz invulde, maakte kans op een geheel verzorgde reis naar de dierentuin Schönbrunn in Wenen met als hoogtepunt een ontmoeting met de reuzenpanda's! Jessica en Bram Molenaar vulden hun quiz in tijdens een bezoek aan Dierenpark Wissel en zijn als winnaars uit de bus gekomen. Jessica: "Samen met onze zoon Storm hebben we op internet veel vragen opgezocht, daar zijn we uren zoet mee geweest".

Met dank aan de Nederlandse Spoorwegen heeft de NVD een uniek prijzenpakket kunnen samenstellen. Vanuit de NVD is een tweedaags bezoek aan Tiergarten Schönbrunn in Wenen geregeld inclusief een speciale ontmoeting met de reuzenpanda's. De Nederlandse Spoorwegen speelde hierop in met een geheel verzorgde reis naar Wenen.

De winnaars reageerden erg enthousiast! Jessica en Bram: "Geweldig! We hebben nog nooit zo'n lange treinreis gemaakt en we verheugen ons op een bezoek aan de reuzenpanda's!








Nederlandse Vereniging van Dierentuinen