Horsehead Holding Corp. maakt koers bekend van initiële publieke uitgifte

10/08/2007 16:41



PR Newswire



MONACA, Pennsylvania, August 10 /PRNewswire/ --
Horsehead Holding Corp. (Nasdaq: ZINC), de moedermaatschappij van Horsehead Corporation, heeft vandaag aangekondigd dat de initiële publieke uitgifte van 4.867.000 gewone aandelen tegen een koers van US$18,00 per aandeel zal plaatsvinden, waarvan 4.171.235 aandelen worden uitgegeven door het Bedrijf. De uitgifte wordt gedaan door een garantiesyndicaat onder leiding van Friedman, Billings, Ramsey & Co., Inc. Het Bedrijf wil de opbrengst van de uitgifte gebruiken voor het financieren van kapitaalverbeteringen en voor algemene bedrijfsdoeleinden.

Een schriftelijke aanvraag voor beursnotering met betrekking tot deze effecten is ingediend en effectief verklaard door de Amerikaanse SEC. Dit persbericht vormt geen verkoopaanbod noch een oproep tot biedingen, en ook zal er geen verhandeling plaatsvinden van gewone aandelen in enige staat waarin een dergelijk aanbod, bieding of dergelijke verhandeling onwettig is voordat de registratie of kwalificatie onder de wetgeving met betrekking tot effecten in een dergelijke staat voltooid is.

De emissie van deze effecten mag alleen plaatsvinden door middel van een prospectus, waarvan kopieën verkregen kunnen worden door contact op te nemen met: Friedman, Billings, Ramsey & Co., Inc., 1001 19th Street North, Arlington, Virginia, 22209, Verenigde Staten.

Horsehead Holding Corp. is de moedermaatschappij van Horsehead Corporation, een vooraanstaande Amerikaanse producent van specialiteitzink en zinkgebaseerde producten. Horsehead, met haar hoofdkantoor in Monaca te Pennsylvania in de VS, heeft meer dan 1000 mensen in dienst en zes bedrijfslocaties in de VS. Ga naar www.horsehead.net voor meer informatie.

Website: http://www.horsehead.net

Ali Alavi, Vice President van Horsehead Corporation, +1-724-773-2212