Deputy IT ontwikkelt website voor Amsterdam Aviation Economics


> Deputy IT bezorgt Amsterdam Aviation Economics een aansluitende vlucht in de webwereld.

AMSTERDAM, 20070810 -- Deputy IT staat voor betaalbare oplossingen op het gebied van business intelligence oplossingen en website ontwikkeling. Steeds meer bedrijven vinden de weg naar Deputy IT. De vernieuwde website met het groeiende portfolio van Deputy IT blijkt klanten aan te spreken, zo ook Amsterdam Aviation Economics.

Na een bezoek aan de website van Deputy IT waren ze van mening dat Deputy IT de helpende hand kon bieden bij de problemen die ze met hun website hadden. Er is niets vervelender dan een website die niet werkt zoals deze moet werken, aldus Judith Wildbret.

Na overleg met Amsterdam Aviation Economics heeft Deputy IT een vormgeving ontworpen die gebaseerd was op de aanwijzingen die tijdens de gesprekken naar voren zijn gekomen. Owen Schikhof, website ontwikkelaar bij Deputy IT: `De wisselwerking met AAE verliep soepel waardoor we heel snel de website konden voorzien van een nieuw CMS. Wel zo fijn voor de klanten die de website bezoeken want altijd moeten lezen dat stukken nog in uitwerking zijn is niet bevorderlijk voor het vertrouwen in de website.'
De werkwijze van Deputy IT waarbij de klant de voortgang kan bijhouden op een beveiligde schaduwserver was ook hier een zeer welkome manier van werken.

`Al gelijk bij het eerste concept wat Deputy IT opleverde waren de reacties binnen ons bedrijf erg positief. Fris en nieuw en een verademing in vergelijking tot de oude website. Daarnaast was het erg prettig dat ik tijdens de ontwikkelingen al kon beginnen met het aanvullen van stukken en het plaatsen van nieuwe projecten. Bij de oplevering was de site hierdoor in één keer helemaal klaar!' zegt Judith Wildbret van Amsterdam Aviation Economics.

Over Deputy IT B.V.:
Deputy IT is een jonge organisatie, actief op het gebied van Business Intelligence en websiteontwikkeling. De focus van websiteontwikkeling ligt op het aanbieden van betaalbare websites waarbij de klant niet afhankelijk is van de webontwikkelaar.
Door een open en transparante werkmethode weten onze klanten van tevoren precies waar zij aan toe zijn. Indien gewenst kan Deputy IT altijd voor het onderhoud zorgen, maar onze doelstelling is dat de klant zelf kan bepalen of ze dit zelf willen doen of willen uitbesteden. Daarnaast denkt Deputy IT verder dan alleen maar het maken of restylen van een website. De pakketten die Deputy IT aanbiedt zijn zeer eenvoudig uit te breiden met verscheidene opties waardoor het ook mogelijk is om een website modulair op te bouwen. Naast de modulaire uitbreiding biedt Deputy IT ook maatwerk aan.