Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Juli 2007
Pagina 1/2

DE MEEST SEXY CONTEST VAN 2007

BAJA BEACH BOY OR GIRL CONTEST

Op vrijdag 24 augustus is de grote finale van de Baja Beach Boy or Girl Contest 2007. Op deze spannende avond zal de winnaar of winnares van de meest sexy contest van 2007 naar huis gaan met het voorruitzicht op een reis naar het zonnige en zomerse Curaçao, een contract bij Eye Models en een glansrijke carrière!

Zo is Christa Meuleman na het winnen van de eerste Baja Beach Boy or Girl Contest, al op de covers van vele modebladen, zoals FHM, verschenen, heeft ze in Onder Weg Naar Morgen gespeeld, commercials gemaakt voor onder andere MTV en CAZ, fotoshoots gedaan voor de Telegraaf en ga zo maar door.

Christa zal samen met niemand minder dan Fajah Lourens, uiteraard bekend van tv (GTST) en de covers van vele modebladen, en met Jeremy Sno, bekend van de vertolking van Mufasa in The Lion King en Puzzeltijd op RTL4, in de jury zitten. Samen met het publiek bepalen zij wie de ultieme Baja Beach Boy or Girl van 2007 is. Een uitermate vakkundige jury dus.

Op vrijdag 10 augustus is de eerste voorronde van de Baja Beach Boy or Girl Contest. Alleen de mooiste mannen en vrouwen, die de ultieme beachlook bezitten, zullen hier tegen elkaar 'strijden' om een plaatsje in de finale te bemachtigen. Ook tijdens de tweede voorronde op vrijdag 17 augustus zullen de charmes weer in de strijd gegooid worden om die waanzinnige prijzen in de wacht te slepen.

Het belooft wederom een reeks zinderende zomeravonden te worden. Vanzelfsprekend met de meest tropische sfeer, de lekkerste muziek en het beste entertainment, zoals we dat van de Baja Beach Club gewend zijn.

Kortom dit worden avonden die je niet mag missen!

PERSBERICHT
Juli 2007
Pagina 2/2

Uitnodiging:
U bent uiteraard van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij deze spetterende avonden. Hiervoor kunt u contact opnemen met José Zevenbergen via onderstaande contactgegevens.

Locatie:
Baja Beach Club
Karel Doormanstraat 10-12
3012 GJ Rotterdam
www.baja.nl

Data:
Voorrondes: 10 en 17 augustus
Finale: 24 augustus
Aanvang: 22:30 uur

Voor meer informatie en beeldmateriaal:
José Zevenbergen
+31 (0)10 213 1180
jose@baja.nl


---- --