Provincie Groningen

Overzicht stremmingen provinciale wegen augustus/september 2007

8 augustus 2007

De komende weken zijn door werkzaamheden of festiviteiten diverse provinciale wegen afgesloten of niet toegankelijk voor doorgaand verkeer. We hebben deze stremmingen voor u op een rijtje gezet. U kunt deze stremmingen ook terugvinden op de wegwerkzaamheden kaart. Klik op de knop aan de rechterkant van deze pagina om de kaart te bekijken.

Stremming verkeer provinciale weg Leek - Zevenhuizen - Een West (N979)
In verband met festiviteiten in Zevenhuizen wordt een gedeelte van de provinciale weg N979 (Hoofddiep) voor het doorgaande verkeer gesloten op:


- vrijdag 10 augustus 2007 van 18.00 uur tot 22.00 uur;
- zaterdag 11 augustus 2007 van 12.00 uur tot 18.00 uur;
- woensdag 15 augustus 2007 van 10.00 uur tot 22.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Evertswijk tot de rotonde Kokswijk/Hoofddiep te Zevenhuizen. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de festiviteiten kunnen de eindtijdstippen enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Alteveer - Vlagtwedde - Duitse grens (N365)
In verband met festiviteiten op de provinciale weg N365 in Vlagtwedde wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten op:

donderdag 9 augustus 2007 van 17.30 uur tot 22.30 uur. De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de rotonde Wedderstraat/Onstwedderweg tot de aansluiting met de Kraaikampweg te Vlagtwedde;

vrijdag 10 augustus 2007, van 08.00 uur tot 24.00 uur. De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de rotonde Wedderstraat/Onstwedderweg tot de aansluiting met de Slotlaan te Vlagtwedde.

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de festiviteiten kunnen de eindtijdstippen enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Groningen - Appingedam - Delfzijl (N360)
In verband met asfalteringswerkzaamheden op de provinciale weg N360 wordt het weggedeelte tussen Ruischerbrug en Ten Boer voor het doorgaande verkeer gesloten van:

woensdag 29 augustus tot en met vrijdag 14 september 2007, op werkdagen tussen 19.00 uur en 06.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Bakboordswal/Borgweg te Ruischerbrug tot de aansluiting met de Gaykingastraat/Boltweg te Ten Boer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Het fietspad blijft beschikbaar voor (brom)fietsers. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Haren - Paterswolde (N861) In verband met asfalteringswerkzaamheden op de provinciale weg N861 (Meerweg) wordt deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

maandag 27 augustus, 07.00 uur tot dinsdag 28 augustus 2007, 18.00 uur.

De afsluiting betreft de Meerweg, gelegen tussen de Meerwegbrug te Haren en de aansluiting met de Hoofdweg/Groningerweg te Paterswolde. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Het fietspad blijft beschikbaar voor (brom)fietsers. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Zuidhorn - Kornhorn - Marum (N980) In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de Fanerbrug, gelegen in de provinciale weg N980 en over het Hoendiep te Zuidhorn, wordt de brug voor alle doorgaande verkeer, inclusief voetgangers en (brom)fietsers, gesloten van:

maandag 20 augustus, 07.00 uur tot vrijdag 28 september 2007, 18.00 uur.

Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Winsum - Onderdendam - Garrelsweer (N996)
In verband met de aanleg van een nieuwe rotonde in de provinciale weg N360 ter plaatse van de aansluiting met provinciale weg N996 (Wijmersweg) nabij Garrelsweer wordt een gedeelte van de (Wijmersweg) voor het doorgaande verkeer gesloten van:

maandag 20 augustus, 06.00 uur tot zondag 9 september 2007, 23.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Zeedijken te Loppersum tot de aansluiting met de provinciale weg N360 nabij Garrelsweer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Het fietspad blijft beschikbaar voor (brom)fietsers.

Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Hoogkerk - Peizermade (Dr) (N372) In verband met het asfalteren van de nieuwe rotondes ter hoogte van de toe- en afritten naar en van de A7 (nr. 35) ter hoogte van Hoogkerk wordt de provinciale weg N372 voor alle doorgaande verkeer gesloten van:

zondag 19 augustus, 02.00 uur tot maandag 20 augustus 2007, 06.00 uur.

Daarnaast wordt de Roderwolderdijk, voor zover gelegen tussen de aansluiting met de provinciale weg N372 en de aansluiting met de noordelijke toerit van de A7, gesloten voor het verkeer. Tevens worden de toerit naar de A7 (vanuit de richting Peize), de afrit van de A7 (vanuit de richting Drachten) en de afrit van de A7 (vanuit de richting Groningen) afgesloten voor het verkeer. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid.

Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Blijham - Bellingwolde - Duitse grens (N969)
In verband met het aanbrengen van belijning op de provinciale weg N969 wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

maandag 20 augustus, 07.00 uur tot dinsdag 21 augustus 2007, 16.00 uur

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de provinciale weg N368 (Blijham - Vlagtwedde) tot de aansluiting met de Hoofdweg te Bellingwolde. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. De parallelweg blijft beschikbaar voor (brom)fietsers en landbouwverkeer. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Ten Post - Schildwolde (N865) In verband met het aanbrengen van belijning op de provinciale weg N865 wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer gesloten van:

woensdag 22 augustus, 07.00 uur tot donderdag 23 augustus 2007, 16.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de zuidelijke bebouwde kom Ten Post tot de aansluiting met de Westerpaauwenweg. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de werkzaamheden kan het eindtijdstip enigszins variëren.

Stremming verkeer provinciale weg Zuidhorn - Kornhorn - Marum (N980) In verband met festiviteiten op de provinciale weg N980 (Aldringastraat/Bloemersmastraat) te Niekerk wordt een gedeelte van deze weg voor het doorgaande verkeer, inclusief voetgangers en (brom)fietsers, gesloten op:

zaterdag 25 augustus 2007 van 06.00 uur tot 18.00 uur.

De afsluiting betreft het weggedeelte vanaf de aansluiting met de Het Moor tot de aansluiting met de Zuiderweg te Niekerk. Het verkeer wordt door middel van borden omgeleid. Afhankelijk van de werkelijke duur van de festiviteiten kan het eindtijdstip enigszins variëren.

8 augustus 2007