Ingezonden persbericht

Wateringen, 29 juli 2007

Waterpop in groen-wit gehuld

Voorafgaand aan het gratis toegankelijke festival viert Waterpop op 10 augustus de 30e editie. Zij doen dit met een Westlands feest in het Hofpark. Die avond staan er alleen Westlandse acts op het podium maar ook het veld zal geheel in Westlandse sferen omgetoverd worden. De organisatie roept dan ook iedereen op om in de Westlandse kleuren naar het veld te komen: in het groen-wit.

Theater de Zevensprong is al een paar weken in voorbereiding om het veld op 10 augustus helemaal in Westlandse sferen te kunnen brengen. Maar niet alleen de Zevensprong zit vol met ideeën maar ook de bouwploeg van Waterpop gaat flink aan de slag. Zo zal de toegangsbrug omgebouwd worden tot kas en zal er een Westlandse schoorsteen op het veld komen te staan. Dat is nog niet alles, er zal meer te zien zijn wat dat is blijft nog even een verrassing. Dat het bijzonder wordt, dat is zeker. En natuurlijk kunnen de bezoekers op zaterdag 11 augustus ook genieten van het mooi aangeklede veld.

Op 10 augustus gaat het veld om 18.45 uur open en wordt de avond om 19.00 uur feestelijk geopend. Er zijn optredens van Cesar Zuiderwijk, Dance Expression, de Waterlanders, Brave, D!K en No Comment.

Op 11 augustus begint het Waterpop festival om 13.15 uur met Knofje en het Circus voor de kinderen, verder zijn er optredens te zien van Moke, Opgezwolle, Magnapop (USA), Antwerp Gipsy Ska Orkestra (B), Matik, Green Hornet, Furistic, The Psyke Project (DK), El Pino and the Volunteers en Astrosoniq. De straattheateracts zijn dit jaar Chrome uit Australie met hun act 'The Bulls', Shalton Theatre met 'Lacusta' en Frank Los. Verder natuurlijk de festivalmarkt en diverse kinderactiviteiten.