Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Komend weekend menwedstrijd in Wierden

07/08/2007

Wierden, 7 augustus 2007
Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus wordt op het terrein van Manege de Vossenbos in Wierden weer een samengestelde menwestrijd georganiseerd. De organisatie is in handen van Het Aangespannen Paard Wierden.

Tijdens deze twee daagse wedstrijd zullen circa 100 aanspanningen uit geheel Nederland aan de start verschijnen. Dit zullen zowel één-, twee- en vierspan paarden als pony's zijn, waaronder de zoon van 20-voudig Nederlands kampioen vierspan IJsbrand Chardon. Tijdens deze twee dagen wordt er tevens gestreden om het districtkampioensschap Oost 2007.
De dressuur en de vaardigheid staan op vrijdag 10 augustus op het programma. De eerste aanspanning gaat om 8.00 van start in de dressuur en om 9.00 in de vaardigheid.

Op zaterdag wordt de spectaculaire marathon verreden, die ontworpen is door de Wierdenaar Arjan KleinJan. Het parcours bestaat uit zes hindernissen, waaronder een waterbak met brug. De hindernissen bevinden zich allen op het terrein rondom de Manege de Vossenbos. De eerste aanspanning zal rond 9.30 zijn opwachting maken in hindernis 1. De wedstrijd zal omstreeks 17.30 afgelopen zijn. De toegang is gratis.

De wedstrijd wordt verreden op het terrein van Manege de Vossenbos, Bruine Hoopsweg 2 in Wierden. Tijdens de wedstrijd is de organisatie te bereiken onder telefoonnummer 0546-573794.
Voor vragen en inlichtingen kunt u contact opnemen met Inge Tijhof. Zij zijn te bereiken op telefoonnummer 06-51757647 of op

aangespannen@eschruiters.nl