Fannie Mae stelt aankondiging voor Benchmark Notes(R) van augustus 2007 uit

10/08/2007 00:45



PR Newswire



WASHINGTON, August 9 /PRNewswire/ --
Fannie Mae (NYSE: FNM) heeft vandaag de datum voor aankondiging van een emissie van Benchmark Notes(R) uitgesteld tot 20 augustus 2007 op basis van de verwachte datum voor indiening van het jaarverslag van het bedrijf over 2006 op Form 10-K bij de SEC in de VS. Op de kalender voor aankondiging van emissies van Benchmark-effecten door Fannie Mae was oorspronkelijk de datum van 13 augustus 2007 gepland.

Indien Fannie Mae beslist om in augustus geen Benchmark Notes als gepland uit te geven, zal het bedrijf het publiek daarvan uiterlijk op 20 augustus 2007 in kennis stellen.

Fannie Mae is een bedrijf in handen van de aandeelhouders met een publieke missie. Ons bedrijf heeft als doel om het aanbod aan betaalbare woningen uit te breiden en internationaal kapitaal naar de lokale gemeenschap te brengen ten voordele van de woningmarkt in de VS. Fannie Mae werkt conform federale statuten en is actief op de parallelle hypotheekmarkt in de VS om ervoor te zorgen dat hypotheekbanken en andere geldschieters beschikken over voldoende fondsen om aan de kopers van een woning tegen lage rente te kunnen lenen. Het is onze taak om de woningmarkt in de VS van dienst te zijn.

Dit persbericht vormt geen aanbod om effecten van Fannie Mae te verkopen en is ook geen verzoek tot een aanbod om deze effecten te kopen. Niets in dit persbericht mag worden opgevat als een advies over de voordelen om een bepaalde belegging te kopen of te verkopen. Een beslissing om te beleggen in de effecten waarnaar hier wordt verwezen, dient uitsluitend te worden genomen op basis van de informatie in het betreffende emissieprospectus van Fannie Mae. Men mag daarbij niet vertrouwen op de volledigheid of juistheid van de informatie die in dit persbericht wordt gegeven.

U moet de aard van de effecten en het mogelijke risico voor u volledig begrijpen voordat u effecten verhandelt. U moet weten of de effecten geschikt zijn voor u in de context van uw persoonlijke situatie en financiële toestand. Vraag advies aan een voldoende deskundige financiële adviseur indien u twijfels hebt.

Benchmark Notes is een gedeponeerd merk van Fannie Mae. Gebruik van dit merk zonder toestemming is verboden.

Website: http://www.fanniemae.com
Dana Rucker van Fannie Mae, +1-202-752-6361; of de mediahotline: +1-888-326-6694