Navigatiestemmen.nl: een eigen navigatiestem inspreken per telefoon

DELFT, 20070810 -- Navigatiestemmen.nl biedt gebruikers van het TomTom navigatiesysteem de mogelijkheid om een eigen stem in te spreken voor hun navigatiesysteem per telefoon: makkelijk en eenvoudig! Nadat via de site het "Telefoonpakket" is gekocht, kunnen klanten van Navigatiestemmen.nl via een speciale inspreeklijn binnen 5 minuten een eigen navigatiestem inspreken.


Het Nederlandse bedrijf Navigatiestemmen.nl uit Delft brengt diverse stemmen op de markt voor gebruik in het populaire navigatiesysteem TomTom. Naast grappige imitatiestemmen, heeft het bedrijf ook de echte stemmen van onder andere Kim Holland, Emile Ratelband en Gonny van Oundenallen geschikt gemaakt voor gebruik in een navigatiesysteem.

Vanaf vandaag maakt Navigatiestemmen.nl het mogelijk voor klanten om een eigen stem in te spreken voor gebruik in een navigatiesysteem. Op deze manier wordt navigeren een stuk persoonlijker, omdat nu ook de stem van een bekende of geliefde de navigatiegebruiker op de plaats van bestemming kan laten aankomen.

Navigatiestemmen.nl biedt 3 verschillende mogelijkheden om een eigen navigatiestem in te spreken. Naast het speciale studioarrangement, waarbij de stem in een professionele studio kan worden ingesproken, kan dit worden gedaan via de eigen computer of nu ook via de speciale inspreeklijn.

Nadat online op de website van Navigatiestemmen.nl het Telefoonpakket is gekocht, ontvangt de klant een instructiehandleiding per email. In deze handleiding staan naast tips hoe een stem in te spreken, ook het nummer van de speciale inspreeklijn, zodat men direct aan de slag kan. Nadat het nummer van de inspreeklijn is gebeld, volgt de klant het menu en spreekt men binnen 5 minuten een eigen navigatiestem in. De uiteindelijke bestanden, geschikt voor het navigatiesysteem, ontvangt men per email thuis.



Ingezonden persbericht