Bontontwerpen van Vidjany worden in Beijing getoond

07/08/2007 17:52



PR Newswire



BEIJING, August 7 /PRNewswire/ --
Vidjany, mode ontwerper en vooraanstaand bonthandelaar, kondigde vandaag aan dat het allerlaatste op het gebied van mode en bonttechnologie en -innovatie op 11 augustus 2007 in het prestigieuze Great Wall Sheraton in Beijing zal worden tentoongesteld. Vooraanstaande bonthandelaren en VIPs zullen exclusief voor deze gebeurtenis van uit Rusland en de rest van de wereld worden ingevlogen. De gasten krijgen er het beste op het gebied van bont te zien. Tevens wordt hen een tweedaagse reis aangeboden tijdens welke de wonderen van China kunnen worden bezichtigd.

Vooraanstaand Russisch ontwerper Victoria Dzhanibekyan, gevestigd in Zuidoost-Azië, zal haar laatste creaties laten zien, die ongetwijfeld een dramatische impact zullen hebben op de modewereld in Azië. Tijdens de modeshow worden meer dan 200 ontwerpen getoond. De meeste gasten zullen voor een tweedaags bezoek worden ingevlogen en krijgen een wervelende show plus diner voorgeschoteld. De volgende dag wordt een bezoek gebracht aan top bezienswaardigheden van China, waaronder de Verboden Stad en de Chinese Muur. Daarna worden de gasten uitgenodigd op de plek waar het allemaal gemaakt wordt en vindt een ontmoeting plaats met de ontwerp- en productieteams.

Dzhanibekyan, hoofdontwerper van Vidjany, heeft over de hele wereld gewerkt en besloot na tien jaar successen in Parijs te hebben gevierd, dat ze niet langer kon wachten om in de modewereld van Beijing door te breken. Dzhanibekyan: "Toen ik hier voor het eerst kwam had iedereen door dat Azië, en China in het bijzonder, spoedig "the place to be" zou zijn. Heden ten dage staat het buiten kijf dat de modewereld van Beijing de internationale hotspot is geworden. Met alle veranderingen die in China als geheel en in de Chinese modewereld gaande zijn, kunnen we alleen maar nog bijzonderder dingen verwachten. Met gevoel voor understatement kunnen we zeggen dat we bijzonder blij zijn dat we ons in de voorste gelederen bevinden."

De belangrijkste productiesite van Vidjany bevindt zich even ten zuiden van Beijing, waardoor Dzhanibekyan in staat is om haar ontwerpen op papier in enkele dagen om te zetten in het echte werk. Vooral Dzhanibekyan's jongere klanten appreciëren die flexibiliteit, zoals zij lachend tot uitdrukking brengt: "Dat is waarom onze klanten altijd op de eerste rij zitten", waar zij aan toevoegt, "Om iets vanuit je wildste dromen te tekenen en dan binnen een week de transformatie te zien van een steriele tekening naar een warm, pluizig en uitbundig bontontwerp, is werkelijk fenomenaal."

Vidjany heeft nieuwe en creatieve manieren gevonden om de moderne vraag naar functionaliteit en kwaliteit te verwerken in toekomstige trends. Dat gebeurt door middel van het gebruik van door henzelf ontwikkelde technieken en oplossingen: breien, half-geschoren, half-geschoren met patronen, geverfd onderwol, natuurlijke huidranden, het gebruik van veren en leer, het gebruik van garen en kant en het gebruik van lichtgewichte lagen.

De pers en groothandelaren in bont kunnen voor een accreditatie om dit evenement te bezoeken een e-mail sturen naar: karl.robbjens@vidjany.com (met naam en details van uw bedrijf - incl. emailadres) E.e.a. is onderhevig aan verificatie. We zullen u per e-mail een bevestiging sturen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Karl Robbjens
Fashion Salon Vidjany
Tel: +86-137-0101-3145
Fax: +86-10-6768-8865
E-mail: karl.robbjens@vidjany.com

Karl Robbjens van Fashion Salon Vidjany, +86-137-0101-3145, of fax, +86-10-6768-8865, of karl.robbjens@vidjany.com