Ingezonden persbericht


7 juli 2007

Persbericht

Linda Wagenmakers opent recreatieplas De Betteld

Linda Wagenmakers opent op zaterdag 11 augustus om 18.00 uur de recreatieplas bij vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Linda is bekend van de musical 'Miss Saigon' waar ze samen met Tony Neef speelde. Na de opening geeft Linda een fantastisch concert met worshipssongs.

Sinds 2002 is De Betteld bezig naast het vakantiepark een recreatieplas aan te leggen. En nu is het zover: de recreatieplas van De Betteld kunnen de gasten in gebruik nemen. De plas is 4,5 hectare groot. Er kan in gezwommen worden, gasten kunnen met een eigen kano erin varen of waterfietsen, lobberen op een luchtbed en er is plaats om te surfen. Bij de plas is een mooie ligweide waar een servicepost aanwezig is met ijsverkoop.

De musical 'Miss Saigon' waar Linda Wagenmakers onder anderen in speelde is een van de grootste van den Ende Musicals in het Circus Theater in Scheveningen. Linda is ook voor Nederland naar het Eurovisiesongfestival gegaan waar ze met het liedje 'No goodbye's' op de dertiende plaats eindigde. Momenteel doet Linda mee met het programma 'De afvallers met sterren' van tv-zender SBS6. In het programma: 'Brieven aan God' zingt Linda over een persoonlijke relatie met God. Deze relatie voert verder dan mensen en kerkmuren. Deze relatie is eeuwig en bedoeld voor iedereen die Jezus liefheeft, wat mensen ook zeggen en denken.

Na de opening, 's avonds om 20.00 uur, geeft Linda Wagenmakers een fantastisch concert waarin ze worshipssongs zingt. Ook dit optreden vindt plaats op vakantiepark De Betteld. Linda gelooft in een hogere macht en ze heeft vertrouwen in de mensen om haar heen. Lang niet alles gaat zoals Linda wil, maar ze is een mens, een mens met kleine gedachten. God overziet het grote geheel en kijkt verder vooruit dan dat de mens ooit zal kunnen. Linda vertrouwt God dat haar leven door Hem geleid wordt.

Voor de opening is iedereen van harte uitgenodigd op het strand en de ligweide bij de recreatieplas. De opening begint om 18.00 uur. Voor het concert zijn de kaartjes aan de deur verkrijgbaar en kosten ¤ 7,50 per persoon. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht