Ingezonden persbericht


3 augustus 2007

Persbericht

Linda Wagenmakers treedt op in Zelhem

Linda Wagenmakers geeft op zaterdag 11 augustus een schitterend concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Linda is onder anderen bekend van de musical 'Miss Saigon' waarbij zij samen met Tony Neef optrad. Deze concertavond begint om 20.00 uur en vult de operazangeres met worshipsongs. Vlak voor het concert, om 18.00 uur, opent zij een nieuwe recreatieplas op De Betteld van 4,5 hectare groot waarin mensen kunnen zwemmen, varen of bijvoorbeeld kunnen lobberen op een luchtbed.

De musical 'Miss Saigon' waar Linda Wagenmakers onder anderen in speelde is een van de grootste van den Ende Musicals in het Circus Theater in Scheveningen. Linda is ook voor Nederland naar het Eurovisiesongfestival gegaan waar ze met het liedje 'No goodbye's' op de dertiende plaats eindigde. Momenteel doet Linda mee met het programma 'De afvallers met sterren' van tv-zender SBS6. In het programma: 'Brieven aan God' zingt Linda over een persoonlijke relatie met God. Linda zegt hierover: ,,Deze relatie voert verder dan mensen en kerkmuren. Deze relatie is eeuwig en bedoeld voor iedereen die Jezus liefheeft, wat mensen ook zeggen en denken.''

Bij het concert is iedereen van harte welkom. De kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar en kosten ¤ 7,50 per persoon. Meer informatie en andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Einde persbericht