Getronics PinkRoccade



Nieuwegein, 9 augustus 2007 Persbericht

Getronics PinkRoccade werft als eerste en enige ICT-dienstverlener op Dance Event

Samenwerking met Dance4Life op Fast Forward Dance Parade

Op zaterdag 11 augustus aanstaande bemant Getronics PinkRoccade samen met Dance4Life een truck tijdens de Fast Forward Fit For Free Dance Parade in Rotterdam. De keuze om deel te nemen aan de FFWD Fit For Free Dance Parade komt voort uit de wens om professionals te ontmoeten die veel waarde hechten aan vrijheid in zowel werk- als privé-omgeving.

De Fast Forward Fit For Free Dance Parade is al jaren een succesvol evenement dat perfect aansluit op de vrijheidsbelofte die Getronics PinkRoccade doet met haar Enjoy Freedom wervingscampagne. De grootste ICT-dienstverlener van Nederland wil ICT-ers aantrekken die een goede balans tussen werk en privé-leven willen en een flinke mate van vrijheid in hun werk zoeken. De Fast Forward Dance Parade truck is voorzien van vlinderafbeeldingen. De leden van het wervingsteam zijn als vlinder aangekleed in de stijl van de Enjoy Freedom campagne.

Afgelopen mei is Getronics PinkRoccade van start gegaan met de wervingscampagne Enjoy Freedom die vertelt wat de grootste IT-werkgever van ons land te bieden heeft: vrijheid in je werk. Getronics PinkRoccade biedt ICT-ers een grote mate van keuzevrijheid in type banen, projecten en werkzaamheden bij uiteenlopende vooraanstaande organisaties. Daarnaast heb je de vrijheid om je carrière vorm te geven met diverse opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Ook kun je je werktijd flexibel indelen. Met deze wervingscampagne investeert Getronics PinkRoccade voor het eerst meer in online en andere onderscheidende activiteiten zoals de sponsoring van de FFWD Dance Parade.

Met deze samenwerking steunt Getronics PinkRoccade Dance4Life in haar strijd tegen HIV en aids. Dance4Life is de internationale organisatie die jonge mensen actief betrekt in de strijd tegen HIV en aids. Dans is de internationale taal die jongeren over de hele wereld met elkaar verbindt. Dance4Life Nederland wordt gepresenteerd door STOP AIDS NOW!