Politie Zeeland


Z-2556-2007. Boetes uitgedeeld in Terneuzen
Politie Zeeland heeft vrijdagavond tijdens een surveillance nabij de coffeeshops in Terneuzen 8 boetes uitgedeeld.
Het betrof boetes wegens wildplassen en eenmaal wegens het nuttigen van alcohol op straat.

O-2557-2007. Man aangehouden in Goes
Politie Zeeland heeft zaterdag om 00.40 uur op de Vlasmarkt in Goes een man aangehouden wegens het slaan van een vrouw met een riem.
De 20-jarige man uit Goes werd betrapt door enkele agenten toen hij de vrouw met zijn riem sloeg terwijl zij langsfietste. De man is ter plekke aangehouden. Zijn riem en een mes, dat hij bij zich droeg, zijn in beslag genomen.

W-2558-2007. Man aangehouden wegens rijden tijdens rijverbod in Middelburg
Politie Zeeland heeft zaterdag om 06.55 uur op de Poelendaelesingel in Middelburg een man aangehouden wegens het rijden met een rijontzegging.
De 41-jarige man had eerder die avond op Plein 1940 in Middelburg een rijverbod gekregen van 5 uur wegens het rijden onder invloed van alcohol; hij had 2x de toegestane hoeveelheid alcohol overschreden. Ook trof de politie 2 bolletjes cocaïne en een zakje weed aan in zijn personenauto welke in beslag zijn genomen.
Toen de man rond 06.55 uur weer rijdend in zijn personenauto werd gesignaleerd is hij ter plekke aangehouden en is zijn rijbewijs ingevorderd.

W-2559-2007. Poging tot diefstal in Vlissingen
Tussen vrijdag 12.00 uur en 23.00 uur is in Vlissingen een poging tot diefstal gedaan in de Tooroplaan.
Toen de bewoners van een woning in de Tooroplaan rond 23.00 uur thuiskwamen zagen zij een onbekende auto op hun oprit staan met daarin een blonde vrouw.
Ook stond een schilderij en een gedemonteerde tuinset van de bewoners in de tuin klaar. Toen de bewoonster aan de blonde vrouw vroeg wat zij daar deed antwoordde de blonde vrouw: "ik ben van God. Het komt allemaal wel goed". De bewoonster zei haar de politie te gaan bellen waarop de blonde vrouw hard wegreed in haar auto.

O-2560-2007. Twee gewonden bij aanrijding in Kapelle
Vrijdag om 14.23 uur vond er een aanrijding plaats op de Wemeldingse Zandweg in Kapelle tussen twee personenauto's waarbij twee personen gewond zijn geraakt.
De 61-jarige bestuurster van een personenauto uit Kapelle hield niet voldoende rechts en kwam in botsing met een 34-jarige bestuurster van een personenauto, eveneens afkomstig uit Kapelle, die haar op dezelfde weg tegemoet kwam.
Beide vrouwen zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De 61-jarige met een gebroken heup en de 34-jarige vrouw met nekletsel. De auto's zijn geheel vernield door de aanrijding.

W-2561-2007. Bestelbus in brand gestoken in Vlissingen
In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben nog onbekend gebleven personen in de Vredehoflaan in Vlissingen een bestelbus in brand gestoken.
De brandweer heeft de brand geblust. Het motorcompartiment van de bus is geheel uitgebrand. De totale schade is nog niet bekend.





Politie Zeeland