Ingezonden persbericht

Wateringen, 11 augustus 2007

8.000 mensen genieten van Westlands feest

Vrijdagavond 10 augustus 18.45 uur stonden de mensen in de rij om het Hofpark in Wateringen te betreden. Vanwege het dertig jarig jubileum van Waterpop heeft de organisatie de Westlanders getrakteerd op een feestje. Zo'n
8.000 mensen, waarvan veel in het groen wit, hebben in volle teugen van dit feest genoten.

De avond werd geopend door het Watertheater en dames van de Zevensprong, aangekleed in prachtige Westlandse jurken. Cesar Zuiderwijk was een uur eerder al begonnen om de Rabobank leden alles te leren over het drumvak. Dance Expression gaf een geweldig optreden voor veel fans en de Waterlanders kreeg het publiek aan het zingen en aan het deinen.

Tijdens D!K werden honderden groen-witte ballonnen de lucht in gegooid wat een prachtig gezicht was en de start inluidde van een spetterend optreden. Brave bracht liedjes van bands die in de loop van de jaren op Waterpop hebben opgetreden, dit deden zij meerstemmig en met veel overtuiging. No Comment sloot de avond af, dat zij populair zijn in het Westland werd tijdens dit optreden weer bevestigd. Een knallende afsluiter van een geweldig feest.

Ook zaterdag kan het publiek nog genieten van de aankleding van het veld. Bomen zijn versierd met slingers van paprika's, de Westlandse schoorsteen prijkt tegen het grote podium aan, de brug is omgetoverd tot paprika kas en de speaker van Waterpop 2007 is nagebouwd door de bouwploeg van Waterpop.

Waterpop beleeft op zaterdag haar festival dag, het publiek kan genieten van prachtig festival weer en live muziek van Opgezwolle, Moke, El Pino and the Volunteers, Matik, Antwerp Gipsy Ska Orkestra (B), The Psyke Project (DK), Magnapop (USA), Astrosoniq, Furistic, Green Hornet en de muzikale kindervoorstelling Knofje en het Circus. Daarnaast is er een festivalmarkt, zijn er (straat)theater acts en verschillende kinderactiviteiten.

---

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie, interviews en/of het opvragen van foto's kunt u contact opnemen met ondergetekende:

Stichting Waterpop Festival

Yoka van Veen

Publiciteit

M: 06 417 025 14
E: publiciteit @waterpop.nl
I: www.waterpop.nl

--
Yoka van Veen

Publiciteit Waterpop

M: 06 417 025 14
I: www.waterpop.nl

Waterpop in 2007 op 10 & 11 augustus!