Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 18 juli 2007

EDDY REIST AF NAAR SPANJE VOOR 'NU WE ER TOCH ZIJN: OP VAKANTIE'

Deze zomer tourt Eddy Zoëy en zijn team in de Nu We Er Toch Zijn-camper langs de populaire Spaanse vakantiebestemmingen Marbella, Torremolinos, Alicante, Benidorm, Blanes en Lloret de Mar. Hij test daar de gastvrijheid van onze landgenoten en de Spanjaarden. De avonturen van Eddy en zijn team zijn vanaf zondag 12 augustus van 21.35 uur tot 22.05 uur in het programma 'Nu We Er toch Zijn: Op vakantie' te zien bij BNN op 3.

Spanje is al jaren één van de favoriete vakantielanden van de Nederlanders en sommige landgenoten hebben er zelfs een tweede huis. Hoe is het gesteld met de gastvrijheid van onze landgenoten op vakantie? Houden de Nederlanders de deuren van hun caravans, vakantiehuisjes of campers dicht of mag Eddy en zijn team mee-eten van de BBQ; logeren in hun caravans of een baantje trekken in hun zwembad? Maar ook de Spanjaarden ontkomen niet aan de test van Eddy.

De zes afleveringen van 'Nu We Er toch Zijn: Op vakantie' zijn vanaf zondag 12 augustus van 21.35 uur tot 22.05 uur te zien bij BNN op 3.

Meer informatie: BNN Communicatie
Marion van Dam, tel: 035-6555333, e-mail: marion.van.dam@bnn.nl