Zondag 12 augustus jaren 50 en Elvisdag in Mill


fiftiesday met marktkramen, entertainment en veel muziek

MILL, 20070511 -- Op zondag 12 augustus zal in een gedeelte van de Hoogstraat in Mill een jaren 50 en Elvisdag gehouden worden. Deze Fiftiesday met muziek, entertainment en diverse kramen is een initiatief van caf? de Geminte, Kwalitaria de Frietkraam en Mosstime. Noteer deze datum alvast in uw agenda en herleef 12 augustus de jaren 50 in Mill.

Voor deze eerste jaren 50 en Elvisdag hebben 3 Millse ondernemers 3 individuele initiatieven samengevoegd tot 1 evenement. Caf? de Geminte liep al een tijdje met het idee een speciale dag te organiseren rond the King of rock-`&-roll Elvis Presley. Dit vooral omdat zijn huis DJ niemand minder dan Elvis from Mill is. De Frietkraam viert dit jaar het 50 jarig bestaan op de huidige locatie en wilde eens een dagje terug naar de begin jaren van deze zaak. Mosstime doet al jaren het exclusieve management van de originele fifties rockabilly en rock-`&-roll band de Eightball Boppers en wilde eens laten zien dat de jaren 50 `stil a live' zijn.

Tijdens deze Fiftiesday is er muziek, entertainment en zijn er diverse marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar uit de jaren 50. Wat er precies te horen en zien zal zijn is nog niet helemaal bekend, maar zeker is dat het een dag gaat worden voor het hele gezin.
Wie belangstelling heeft om ook een kraam in te richten met jaren 50 materiaal iets anders wat op deze jaren 50 en Elvisdag niet mag ontbreken kan contact opnemen met de organisatie via 06-10838612 of stuur een mailtje naar info@mosstime.nl. Op de website www.fiftiesday.nl is ook meer informatie te vinden.





Mosstime Media Tekst en Entertainmentservice