T-Mobile verlaagt roamingtarieven

T-MOBILE
Rubriek: Binnenland
Datum en tijd: 29-06-2007 09:01

Tot 30% verlaging van T-Mobile Buitenland tarieven.

Op 12 augustus 2007 verlaagt T-Mobile Netherlands haar tarieven voor bellen en gebeld worden in het buitenland. Dit is conform de regulering die de Europese Unie onlangs heeft ingevoerd voor bellen en gebeld worden in het buitenland.

EU-regulering
De Europese Unie heeft nieuwe regels ingevoerd voor de tarieven voor bellen en gebeld worden in het buitenland. Conform deze regels past T-Mobile haar roamingtarieven per 12 augustus 2007 aan. Voor het bellen vanuit een ander EU-land dan Nederland naar een vast of mobiel nummer in een EU-land gaan T-Mobile klanten 0,58 eurocent per minuut incl. BTW betalen. Voor het ontvangen van een gesprek in een EU-land anders dan Nederland wordt het tarief 0,29 eurocent per minuut incl. BTW.

Tot 30% lagere T-Mobile Buitenland-tarieven
T-Mobile hanteert voor abonnees twee tariefplannen voor bellen en gebeld worden in het buitenland: T-Mobile Buitenland en WorldClass. De nieuwe tarieven, die tot 30% lager zijn dan de huidige tarieven, zijn beschikbaar vanaf 12 augustus 2007 en gelden automatisch voor alle abonnees die gebruikmaken van T-Mobile Buitenland. Alle andere abonnees die nu nog bellen met WorldClass gaan tussen 29 augustus en 29 september 2007 automatisch over op T-Mobile Buitenland, zodat ook zij kunnen profiteren van de lagere T-Mobile Buitenland tarieven. Abonnees die daar niet op willen wachten kunnen zich voor T-Mobile Buitenland aanmelden om vanaf 12 augustus al gebruik te kunnen maken van de lagere tarieven. WorldClass abonnees die tevreden zijn en niet overgezet willen worden op T-Mobile Buitenland kunnen dit aangeven bij T-Mobile Klantenservice.

Meer informatie met betrekking tot de invoering van de nieuwe roamingtarieven staat op www.t-mobile.nl.

Over T-Mobile
Met een jaaromzet van 1,138 miljard euro in 2006 en 2,6 miljoen actieve klanten in Nederland (31 maart 2007) bekleedt T-Mobile een stevige nummer 3 positie op de Nederlandse markt. T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. T-Mobile beschikt in Nederland over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpots, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding.

T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld. Als één van Deutsche Telekom's drie strategische bedrijfsonderdelen, concentreert T-Mobile zich op de meest dynamische markten in Europa en de Verenigde Staten. De dochterondernemingen van Deutsche Telekom leveren aan het eind van maart 2007 mobiele diensten aan meer dan 109 miljoen klanten. Zij doen dit via een gemeenschappelijk platform gebaseerd op GSM s'werelds meest succesvolle digitale draadloze standaard. T-Mobile is de enige mobiele communicatie aanbieder ter wereld met naadloze transatlantische dienstverlening.

T-Mobile maakt deel uit van FreeMove, een alliantie van de vier leidende Europese mobiele operators - Orange, TIM (Telecom Italia Mobile), T-Mobile en TeliaSonera. Hiermee ondersteunt FreeMove haar klanten in hun communicatiebehoeften, wanneer zij op reis zijn in het buitenland, op een manier zoals zij thuis gewend zijn.


- Einde bericht -

Meer informatie:

T-Mobile Netherlands BV
Priscilla Tomasoa
Woordvoerder
Telefoon: 06 1409 6666
E-mail: pers@t-mobile.nl
Persberichten op de site: www.t-mobile.nl