Politie Zeeland


---


O-2570-2007 Aanrijding in Wissenkerke
Op de Oost Westweg ter hoogte van de kruising met de N255 kwamen zondag om 13.30 uur twee personenauto's met elkaar in botsing.
Een 74-jarige automobilist uit de gemeente Goes reed over de N255, komende uit de richting van Wissenkerke. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van links komende 39-jarige bestuurder uit Kalmthout (B). Beide auto's raakten bij de aanrijding beschadigd.

W-2571-2007 Aanhouding in Oostkapelle
Op een campingterrein aan de Westhovenseweg in Oostkapelle werd zondag om 01.45 uur een 45-jarige man uit Utrecht aangehouden.
Hij had een 32-jarige vrouw uit Amsterdam, die met haar familie naast hem op de camping staat, een vuistslag in het gezicht gegeven. Nadat de man al enkele keren had geklaagd over geluidsoverlast sloeg hij haar zondag uiteindelijk in het gezicht. De vrouw, die door de klap ten val kwam, liep een gezwollen kaak op. De 45-jarige man legde op het politiebureau een verklaring af en is daarna weer in vrijheid gesteld.

W-2572-2007 Ruit vernield in Middelburg
Zondagnacht tussen 03.00 en 04.00 uur werd van een woning in de Waalstraat in Middelburg de ruit van de woonkamer vernield.
Er is geen schadebedrag bekend.

Z-2573-2007 Vrouw beroofd van tas in Hulst
Zondag tussen 12.45 en 13.00 uur werd in de Walmolenstraat in Hulst een 61-jarige vrouw uit die plaats van haar tas beroofd.
De vrouw liep vanaf de Bierkaaistraat richting het Godsplein. Op de hoek van de Walmolenstraat en het Godsplein stond een jongeman bij een boom, waartegenaan hij zijn fiets had gezet. Toen de vrouw hem net was gepasseerd trok hij een tas met boodschappen van haar schouder, waarna hij op zijn fiets hard wegreed in de richting van de Dubbele Poort. De omschrijving van de jongeman luidt als volgt:
heel licht getint uiterlijk, slank postuur, ongeveer 20 jaar en circa 1.72 lang, donker kort haar, geen baard of snor, niet brildragend. Hij was gekleed in een grijskleurig t-shirt, een grijskleurige (jogging)broek en hij droeg een baseballpet.
De politie is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht zich te melden bij het politiebureau in Hulst of te bellen naar 0900-8844.

O-2574-2007 Automobilist onder invloed, Kerkwerve
Zaterdag omstreeks 15.15 uur raakten op de Verseputseweg in Kerkwerve vier personenauto's beschadigd.
Een 38-jarige Poolse automobilist reed vanuit Kerkwerve in de richting van de N59. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, raakte op de Verseputseweg eerst een paal aan de rechterkant van de weg. Daarna reed hij achterop een geparkeerde auto. Deze auto botste tegen een daarvoor geparkeerde auto die daarna eveneens naar voren schoof en de auto daarvoor raakte. Zowel de auto van de bestuurder als de drie geparkeerde auto's raakten beschadigd. De automobilist, die werd aangehouden, had meer dan 3x de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs werd in beslag genomen.





Politie Zeeland