Politie Zeeland


---


W-2575-2007 Auto's opengebroken in Middelburg
Zondag tussen 14.30 en 16.30 uur werden op het Molenwater in Middelburg twee personenauto's opengebroken.
Uit een van de auto's werd een navigatiesysteem ter waarde van enkele honderden euro's gestolen. Uit de andere auto werd niets weggenomen.

O-2576-2007 Automobilist aangehouden in Hansweert
Op de Kanaalweg in Hansweert werd zondag om 04.30 uur een 43-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle aangehouden.
Terwijl de politie achter hem reed, reed hij met snelheden tussen de 70 en 120 km/h vanaf Poortvliet in de richting van Kruiningen waar hij zelfs 160 km/h haalde. Op de kruising Zanddijk/N289 kreeg hij van een politieauto die daar ondertussen stond een stopteken wat hij negeerde. Ook een tweede stopteken bij de Vlakebrug negeerde hij. Toen de man via de berm probeerde te keren, werd hij klemgereden door de auto die nog steeds achter hem reed en de politieauto die hem tweemaal een stopteken gaf. De bestuurder bleek teveel gedronken te hebben en omdat hij meer dan 50 km/h te hard had gereden, werd zijn rijbewijs in beslag genomen.

O-2577-2007 Landbouwschuur afgebrand in Oudelande
Zondag is op de Kamerpolderdijk in Oudelande een landbouwschuur met daarin landbouwvoertuigen en enkele koelcellen afgebrand.
De brand ontstond omstreeks 09.00 uur en de eigenaar kon nog twee personenauto's uit de schuur rijden. Omstreeks 15.15 uur werd het sein brand meester gegeven. De landbouwschuur is geheel uitgebrand.
(