Ingezonden persbericht


Persbericht

13 augustus 2007

Tribal biedt Nederlandse ondernemers kansen om succesvol te starten in China

~ Easy 2 China startup pakket helpt bedrijven producten en diensten aan te bieden op de Chinese markt ~

Tribal - specialist in internet marketing, website-optimalisatie en -ontwikkeling - biedt Nederlandse ondernemers het Easy 2 China startup pakket. Hiermee kunnen zij hun commerciële activiteiten in China via het internet nu nog succesvoller laten verlopen. Tribal is zelf al sinds februari 2007 gevestigd in een nieuw kantoor in Shanghai. Tribal wil hiermee een brug bouwen tussen Oost en West via internet marketing-gerelateerde projecten.

Tribal wil op deze manier ook andere bedrijven de mogelijkheid geven om hun producten en diensten op een snelle en eenvoudige manier op de Chinese markt aan te bieden. Het is voor bedrijven zeer interessant om zich aan te sluiten bij de grootste groeimarkt ter wereld. Dit kunnen zij relatief eenvoudig doen door middel van het opstarten van een virtueel kantoor en een website die aansluit bij de wensen en behoeften van potentiële klanten. Dit maakt de kans voor Nederlandse ondernemers groter om via het internet succesvol te worden in China.

De functionaliteiten die bedrijven van het startup pakket kunnen verwachten zijn onder andere een website met een Chinees design van maximaal tien pagina's. Hierbij wordt ook de marketingboodschap aangepast aan de Chinese markt en teksten worden niet klakkeloos vertaald, maar herschreven zodat deze beter aansluiten bij de potentiële klant. Verder kunnen bedrijven de volgende elementen van het startup pakket verwachten:
* Chinese domeinnaam

* Chinees e-mailadres

* Gehoste website in China. Bedrijven profiteren hierdoor van een enorme snelheidswinst door de snellere doorklikfuncties
* Snelle e-mail afhandeling. E-mails die binnenkomen in het Chinees worden direct vertaald in het Engels
* Chinees telefoonnummer met telefoonservice
* Virtueel kantoor. Bedrijven hebben de keuze uit verschillende adressen in bijna alle steden in China

Het betreden van de Chinese markt is voor veel bedrijven een grote stap. Het Easy 2 China startup pakket stelt bedrijven in de gelegenheid om de Chinese markt op een goedkope en effectieve manier te betreden. Wanneer de opstartfase succesvol blijkt kunnen bedrijven verder uitbreiden.

Het complete startup pakket is nu beschikbaar voor 2500 euro. Op dit moment ontvangen bedrijven bij aankoop van het pakket een gratis internet marketing advies rapportage. Dit is een rapport waarmee Tribal een analyse maakt van de concurrenten en advies geeft over welke internet marketingtools het beste kunnen worden ingezet in de Chinese markt.

(403 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

De Tribal Groep uit Den Bosch bestaat sinds 1999 en biedt concepten, systemen, marketing en mensen die gespecialiseerd zijn in optimalisatie van online activiteiten. Het bedrijf ondersteunt veel gerenommeerde organisaties die internet al geruime tijd verder hebben geïntegreerd in hun marketingmix. Sinds de oprichting heeft Tribal een snelle groei doorgemaakt. Inmiddels telt het bedrijf 75 medewerkers. Tribal heeft een breed klantenbestand dat bestaat uit ruim 400 klanten, zowel in Nederland als internationaal, waaronder Philips, Océ, Ballast Nedam en UVW.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met René van den Nieuwenhof bij LEWIS

Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: renevdn@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com