Ingezonden persbericht



- persbericht -

Amerpoort organiseert piratenzomerkamp

Na het grote succes van vorig jaar organiseert zorgaanbieder Amerpoort deze zomer opnieuw een vakantieweek voor jongeren met een verstandelijke beperking. De deelnemers kunnen tussen 13 en 17 augustus aan de Zandheuvelweg 11 te Baarn terecht voor een piratenzomerkamp vol spel, workshops en uitstapjes. Belangstellenden kunnen zich vanaf deze week inschrijven.

De meeste activiteiten draaien rond het thema 'piraterij'. Op het terrein van locatie Nieuwenoord van Amerpoort kunnen de deelnemers in tenten overnachten. Een kampvuur zorgt 's avonds voor gezelligheid bij de barbecue. Uiteraard is er ook gelegenheid om lekker te luieren.

De week is bestemd voor kinderen en jongeren van 12 tot 20 jaar met een verstandelijke beperking die redelijk zelfstandig en mobiel zijn. De begeleiding bestaat uit vakkrachten van Amerpoort Asvz, aangevuld met jeugdige vrijwilligers. Op het terrein is 24 uur per dag medisch geschoold personeel aanwezig. Deelnemers kunnen de hele week van de partij zijn, maar ook een of meer dagdelen met of zonder overnachting. Alles is mogelijk.

De kosten (inclusief entertainment, begeleiding, maaltijden, koffie en thee) variëren tussen de 55 euro per dag tot 250 euro voor een hele week met overnachtingen.

Jongeren kunnen aangemeld worden op www.amerpoort.nl => Kinderen. Een inschrijvingsformulier kan ook opgevraagd worden bij Marleen Hilhorst, evenemententeam Amerpoort, 035 647 5671, m.hilhorst@amerpoort.nl


---

Noot voor de redactie -

Ingezonden persbericht