Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SPONSORGELD ZWEMVIERDAAGSE IN SPORTIOM VOOR RONALD MCDONALD KINDERFONDS

37ste zwemvierdaagse op 13, 14, 15 en 16 augustus

's-Hertogenbosch, vrijdag 29 juni 2007 - Van maandag 13 tot en met donderdag 16 augustus vindt in Sportiom 's-Hertogenbosch de Nationale Zwemvierdaagse plaats. Het thema van de 37ste editie van het zwemfestijn is 'Tropical Swimming'. Deelnemers kunnen zich door bekenden laten sponsoren. Het sponsorgeld is bestemd voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Na afloop van het banen trekken, mogen deelnemers gratis gebruik maken van het subtropische zwembad Paradise Bay.

Van 13 tot en met 16 augustus vindt in Sportiom de Nationale Zwemvierdaagse plaats. Tussen 19.00 en 21.00 uur zwemmen deelnemers vier avonden lang voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit fonds maakt het mede mogelijk dat families van zieke kinderen dichtbij hun familielid kunnen logeren in speciale huizen vlakbij het ziekenhuis. Tijdens de Nationale Zwemvierdaagse steunt Sportiom dit goede doel. Het thema van deze 37ste editie van de zwemvierdaagse is 'Tropical Swimming' met tropische muziek en een dito aankleding.

Aanmelden
Potentiële deelnemers kunnen zich aanmelden bij de receptie van Sportiom. Na aanmelding krijgen deelnemers een sponsorkaart waarmee men eigen sponsors kan werven. Deelname kost E 7,-, een voorinschrijving levert E 0,50 korting op.
---