Online voedingstest geeft zekerheid over eetpatroon


Ontdek hoe gezond je écht eet

UITGEEST, 20070813 -- Gezond eten is belangrijk voor een goede gezondheid, dat weten we allemaal. Maar 80% van de Nederlanders dénkt gezond te eten, terwijl slechts 20% dit daadwerkelijk doet. Wie de Dieetonline.nu voedingstest doet, krijgt een uitgebreide rapportage van een diëtist over zijn/haar voedingspatroon. Dan weet je precies of je tot die 20 procent gezonde eters behoort. En anders, wat je kunt doen om daar voortaan bij te horen.

Zwangere vrouwen
Tijdens een zwangerschap zijn veel vrouwen bewuster bezig met voeding. Hoe weet je of je voeding ook alles in zich heeft om het predikaat `gezond' te krijgen? En bevat de voeding voldoende vitamines en mineralen die juist tijdens een zwangerschap zo hard nodig zijn?

Online voedingstest
Het kan prettig zijn om je dagelijkse eetpatroon eens onder de loep te laten nemen door een professional. Dit kan door middel van de nieuwe, online voedingstest op www.dieetonline.nu; de website voor online advies van Nutri-Sana Voedingsadviesbureau.

Een ervaren diëtiste berekent of het lichaam alle bouwstoffen, vitaminen en mineralen binnenkrijgt.
Zij analyseert het eetpatroon en geeft een voedingsadvies dat helemaal op het lijf geschreven is.
De voedingstest is er voor iedereen die wil weten hoe gezond hij of zij nou werkelijk eet. En belangrijker: wat je kunt doen om je eetpatroon verder te verbeteren.

Hoe werkt de Dieetonline.nu voedingstest?
De deelnemer vult op de website www.dieetonline.nu in wat ze gemiddeld per dag eet en drinkt.
Het invullen van de formulieren kost ongeveer 15 minuten. Vervolgens wordt binnen twee werkdagen de analyse en het persoonlijke voedingsadvies per e-mail thuisgestuurd.

Kosten
De uitgebreide Dieetonline.nu voedingstest kost ¤ 20,00. Betalen kan met i-Deal.





Ingezonden persbericht