Gemeente Delft

Asfaltering Voorhofdreef Delft

Van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus krijgt de oostzijde van de Voorhofdreef een nieuwe asfalt deklaag. Het werkvak loopt van de Kruithuisweg tot aan het kruispunt Delflandplein. Doorgaand verkeer vanaf de Kruithuisweg richting Delflandplein wordt omgeleid. Het aanbrengen van de deklaag valt onder het regulier onderhoudswerk en is nodig voor de veiligheid van het verkeer.

Het verkeer vanaf de Kruithuisweg naar de wijk Voorhof Oost, winkelcentrum In de Hoven en het bedrijventerrein Vulcanusweg wordt omgeleid via de Provinciale weg, Westlandseweg en Papsouwselaan. Het verkeer dat de wijk Voorhof Oost uitkomt, rijdt over de westelijke rijbaan van de Voorhofdreef. De kruisingen op de Voorhofdreef zullen tijdens de werk om en om opengesteld blijven zodat het verkeer via de Voorhofdreef de wijk uit kan. De fietspaden blijven toegankelijk tijdens de werkzaamheden.

De Voorhofdreef krijgt een nieuwe inrichting. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de herinrichting plaatsvindt. Tot die tijd worden alleen de nodige herstelwerkzaamheden uitgevoerd. De deklaag die op de oostelijke helft van de Voorhofdreef wordt aangebracht, moet de verkeersveiligheid voor de komende vijf jaar garanderen.

Noot voor de redactie,