Ingezonden persbericht


6 augustus 2007

Persbericht

Matthijn Buwalda treedt op in Zelhem

De jonge aanbiddingsleider en tekstschrijver Matthijn Buwalda (24) geeft op maandag 20 augustus een concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. Het concert begint om 20.00 uur en zowel mensen die op het vakantiepark verblijven en daarbuiten zijn van harte uitgenodigd.

Eind vorig jaar heeft Matthijn zijn eerste cd uitgebracht genaamd 'Storm voor De Stilte'. De liedjes op deze cd zijn volgens Matthijns eigen zeggen geschreven vanuit zijn eigen storm. ,,Ik heb ze geschreven vanuit de dingen die ik meemaak en wat ik daarbij voel en vind. Soms vol enthousiasme over wie God is, soms vol onbegrip en boosheid, maar altijd eerlijk. Ik hoop dat deze liedjes een plek krijgen in eigen stormen van andere mensen.'' Aan de cd hebben onder anderen bekende gospelzangers Elisa Krijgsman en Kees Kraayenoord meegewerkt.

Matthijn Buwalda werkt ook met andere projecten nauw samen met Kees Kraayenoord. Zo heeft hij op verschillende locaties in Nederland als support act voor Kees Kraayenoord opgetreden. Op dit moment is Matthijn bezig met de Theologische Hogeschool Azusa te Amsterdam. De kennis en ervaring die hij hier opdoet wil hij ten volle inzetten voor de bediening in het Koninkrijk van God. Naast zijn studie is Matthijn druk met het leiden van aanbiddingsbijeenkomsten, het geven van workshops over aanbidding en het spreken op verschillende gelegenheden.

Kaarten voor dit concert zijn ¤ 5 en zijn aan de deur verkrijgbaar. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden kijken op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht