Gemeente Voorschoten

De Jeugd Vakantie Bezigheden komen er aan!
Uitgebracht op: donderdag 9 augustus 2007

Het is bijna zover. Op maandag 20 augustus beginnen de jaarlijkse Jeugd Vakantiebezigheden weer!! Verschillende organisaties, clubs en buurthuizen in Voorschoten organiseren vanaf 20 augustus tot en met 2 september 2007 zomeractiviteiten voor de jeugd van Voorschoten in de leeftijd van 4 - 15 jaar.

Activiteiten zijn onder andere paardrijden voor beginners op manege Vreehorst, zeilen op de Vlietlanden met scouting Leif Erikson en natuurlijk de brandweer/politiedag. Nieuw dit jaar is de streetdanceworkshop. Op dinsdag 21 augustus kun je beginnen met je danscarriëre. Met een beetje oefenen kun je misschien al snel dansen zoals Britney, J. Lo, Usher of Justin. En verhalen vertellen en beluisteren kan tijdens de Afrikamiddag in de bibliotheek!

Voor informatie of aanmelding kun je contact opnemen met Annemieke den Dekker jongerenwerkvoorschoten@casema.nl of 071-5623873. Voor de uitvoering van een aantal activiteiten kan jeudg- en jongerenwerk Voorschoten nog mensen gebruiken, die het leuk vinden om de JVB tot een succes te maken. Geïnteresseerd? Neem dan ook contact op met Annemieke.


- einde bericht -