Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Bestratingwerkzaamheden Egelantierstraat

© deelgemeente Feijenoord Gemeentewerken, Werf Feijenoord, start vanaf maandag 20 augustus, in opdracht van de deelgemeente Feijenoord, met bestratingwerkzaamheden in de Egelantierstraat. Het gaat om herbestrating van de rijweg en het opnieuw betegelen van het voetpad. Het werk duurt ongeveer tien weken en is naar verwachting vrijdag 26 oktober 2007 gereed.

Tijdens de werkzaamheden is het weggedeelte in zijn geheel afgesloten. Het verkeer wordt via verwijzingsborden omgeleid.

Overlast
In bovengenoemde periode is het helaas niet te voorkomen dat u als omwonende overlast ondervindt van de werkzaamheden. Gemeentewerken doet haar best om de hinder zoveel mogelijk te beperken en streeft ernaar het werk vóór 26 oktober af te ronden. Uiteraard als het weer het toelaat en zich verder niets bijzonders voordoet.

Informatie
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u bellen met de uitvoerder, de heer K. van Neck of met het hoofd Uitvoering, de heer J. Visser, via telefoonnummer: (010) 217 14 00.

Van 20 augustus tot 26 oktober 2007 is Gemeentewerken in de Egelantierstraat bezig met herbestrating van de rijweg en het opnieuw betegelen van het voetpad.