Gemeente Echt-Susteren


Commissievergaderingen

Volgende week vergadert de commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen op maandag 20 augustus en de commissie Maatschappelijke Voorzieningen op woensdag 22 augustus. De vergaderingen beginnen allebei om 19.00 uur en vinden plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt.

De commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen wordt geïnformeerd over het thema grondbedrijf en ruimtelijke projecten, de commissie Maatschappelijke Voorzieningen over het thema jeugdbeleid.

De commissievergaderingen zijn openbaar. Iedereen die geïnteresseerd is in de onderwerpen die aan bod komen, is dus van harte welkom om deze vergaderingen bij te wonen. Over de thema's kan iedereen tijdens de behandeling van deze agendapunten vanaf de publieke tribune vragen stellen en deelnemen aan de discussie.

Alle stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis tijdens openingstijden. Voor informatie over de agendastukken kunt u contact opnemen met de griffie, Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, telefoon: 0475 - 478 478.

De agenda's en alle digitaal beschikbare bijlagen kunt u ook via de website van de gemeente bekijken: www.echt-susteren.nl. Kies in de donkerblauwe balk bovenin `bestuur & organisatie' en daarna in de linkerkolom `agenda's en besluiten'. Vervolgens kunt u de datum van de commissievergadering aanklikken, waarna de agenda en de te downloaden stukken verschijnen.

Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen, maandag 20 augustus 2007

Onderdeel: thema-avond Grondbedrijf en ruimtelijke projecten

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen definitieve agenda


3. Vaststelling verslag vergadering van 21 mei 2007


4. Presentatie grondbedrijf en ruimtelijke projecten


5. Vragen en opmerkingen


6. Rondvraag


7. Sluiting

Commissie Maatschappelijke Voorzieningen, woensdag 22 augustus 2007

Onderdeel: thema-avond Jeugdbeleid

Agenda:


1. Opening / mededelingen


2. Vaststellen agenda


3. Vaststelling verslag van de vergadering van 23 mei 2007


4. Presentatie jeugdbeleid


5. Vragen en opmerkingen


6. Rondvraag


7. Sluiting