Provincie Zeeland

Persberichten

17-08-2007: Verkeershinder tussen Kapelle-Goes N289

Van maandag 20 tot ongeveer 28 augustus 2007 voert de Provincie Zeeland werkzaamheden uit op de hoofdrijbaan van de N289 tussen Kapelle en Goes. Het betreft het gedeelte vanaf het kruispunt Vierwegen tot de bebouwde kom in Goes. Het verkeer dient ter plaatse rekening te houden met wegomleidingen.

Werkzaamheden in twee fasen

Aan beide zijden van de hoofdrijbaan wordt een bermverharding aangebracht. Deze verharding bestaat uit grasbetontegels. De Provincie Zeeland gaat dit jaar een groot aantal bermen langs wegen voorzien van bermversteviging om een grotere veiligheid na te streven.

De werkzaamheden worden in twee fasen uitgevoerd. In de eerste fase wordt het gedeelte aangepakt tussen kruispunt Vierwegen en de afslag van en naar Kapelle nabij het spoorwegviaduct. Binnen de tweede fase worden de werkzaamheden uitgevoerd tussen de hiervoor genoemde afslag van en naar Kapelle en de bebouwde kom in Goes.

Wegafsluiting/verkeersomleiding

Voor de eerste fase wordt de hoofdrijbaan afgesloten tussen Vierwegen en de afslag van en naar Kapelle. Het verkeer naar en van Goes wordt omgeleid via de N666 (Bernhardweg Oost) en de weg Goes - 's Gravenpolder. De omleiding staat met borden aangegeven.

In de tweede fase wordt het werk 's avonds en 's nachts uitgevoerd tussen 20.00 uur en 06.00 uur. Hierbij wordt de weg afgesloten vanaf de Vierwegen tot de bebouwde kom in Goes. Ook hier wordt het verkeer naar en van Goes omgeleid via de N666 (Bernhardweg Oost) en de weg Goes - 's Gravenpolder. Deze omleiding is eveneens met borden aangegeven.

17 augustus 2007, Amanda Slabbekoorn-Flohr, (0118) 631857,