Provincie Noord-Holland

Ook Alderliefste en Kasper van Kooten op Podium Provincie Noord-Holland

17-8-2007

De volledig programmering van het Podium Provincie Noord-Holland op de Uitmarkt is bekend. Kans maken op een hotelovernachting of exclusieve rondleiding tijdens de Uitmarkt? Luister komende week naar De Ochtend van Radio Noord-Holland.

Eerder werd al een tipje van de sluier opgelicht door optredens aan te kondigen van onder meer Ellen ten Damme, De Vliegende Panters en The Young Sinatras. Nu is bekend geworden dat ook artiesten als Alderliefste, Kasper van Kooten, Boris en Mieke Giga & Band hun opwachting maken. De volledige programmering van het Podium Provincie Noord-Holland is te bekijken op de website van de Uitmarkt.

Exclusieve rondleiding over de Uitmarkt
Iedereen die op 20, 21 of 22 augustus tussen 9.00 en 12.00 uur luistert naar het radioprogramma De Ochtend op Radio Noord-Holland kan meedoen aan een prijsvraag over de Uitmarkt. Deelnemers maken kans op een hotelovernachting, exclusieve rondleidingen langs de verschillende podia op de uitmarkt en theaterbonnen. De provincie stelt deze prijzen ter beschikking.

Kasper van Kooten is te zien op het Podium Provincie Noord-Holland

Sponsoring
De provincie Noord-Holland sponsort de Uitmarkt 2007. Dit jaar strijkt de Uitmarkt op 24, 25 en 26 augustus neer in het Oostelijk Havengebied. Met het sponsoren van de Uitmarkt 2007 wil de provincie haar inwoners laten zien dat cultuur overal in Noord-Holland is en dat er genoeg te doen is op cultuurgebied voor jong en oud.

De Provincie Noord-Holland heeft haar eigen Podium Provincie Noord-Holland, naast Panama aan het water. Van vrijdagavond 24 augustus tot en met zondagavond 26 augustus is de programmering vooral Noord-Hollands. RTV NH zendt op zaterdag en zondag van 16.00 tot 18.00 uur live uit vanaf het Podium Provincie Noord-Holland.

Ellen ten Damme is te zien op het Podium Provincie Noord-Holland