Persberichten Rijn & Venen, 10.10 uur

Utrecht, 20-08-2007

Jongen geslagen

WOERDEN-In de nacht van zaterdag op zondag 19 augustus werd een 19-jarige jongen uit Woerden geslagen door een 17-jarige plaatsgenoot.

Omstreeks 03.45 uur kreeg de politie een melding dat op het Stationsplein-Noord een jongen in het gezicht was geslagen. Het slachtoffer liep een gebroken neus op. De ter plaatse gekomen politie trof de dader aan en deze werd meegenomen naar het politiebureau. Daar werd hij in verzekering gesteld.

Te veel gedronken

MIJDRECHT-Maandagmorgen 20 augustus werd een 23-jarige man uit Mijdrecht man aangehouden omdat hij te diep in het glaasje gekeken had.

Omstreeks 01.20 uur zagen agenten op de Wassenaerstraat een man met hoge snelheid voorbij rijden. De man werd staande gehouden en aan een blaastest onderworpen. Hij had te veel gedronken en werd aangehouden. Op het politiebureau blies de man 135 ug/l. De man was beginnend bestuurder en kreeg een rijverbod van een uur. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt.

Eenzijdig ongeval

WILNIS-In de nacht van zaterdag op zondag 19 augustus werd een 29-jarige man uit Amsterdam aangehouden omdat hij onder invloed een eenzijdig ongeval veroorzaakt had.

Omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een melding van een eenzijdig ongeval aan de Burgemeester Padmosweg in Wilnis. De ter plaatse gekomen agenten roken een alcohollucht, hielden de man aan. De man weigerde elke medewerking en moest een nacht in de cel blijven. De volgende dag werd hij heengezonden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.