Gemeente Lansingerland


Denk mee over de Sportprijs Lansingerland
sportprijs Lansingerland, denk mee!

Gemeente Lansingerland wil sportkampioenen en sportvrijwilligers in het zonnetje zetten. Maar hoe dat er uit gaat zien bepaalt ook u!

In de kern Bleiswijk werd de afgelopen jaren een speciale avond voor sportkampioenen georganiseerd. Dit zogenaamde Sportgala was een promotieavond (met spectaculaire sportdemonstraties en bekende Nederlanders) voor de sport waar sportkampioenen en sportvrijwilligers in het zonnetje gezet werden.

Tevens besteedde de gemeente aandacht aan de breedtesport. Daarnaast is de laatste jaren de publieksprijs voor de sporter en de sportploeg van het jaar geïntroduceerd. Op de avond zelf konden de aanwezige sporters hiervoor hun stem aan de sportcollega's uitbrengen.

Nu Lansingerland een feit is, heeft de gemeente de intentie om voor totaal sportend Lansingerland iets soortgelijks op te tuigen.

Heeft u ideeën of suggesties over een te organiseren Sportgala nieuwe stijl en de te hanteren criteria, laat het ons dan weten. Reacties graag aan de heer René van Oeffel tel. (010) 800 46 11 of email rene.van.oeffel@lansingerland.nl