Politie Zeeland


---


O-2666-2007 Eenzijdig ongeval, Zierikzee
Op de Gouweveerseweg in Zierikzee vond zondag om 21.10 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 36-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland kwam uit de richting van Oosterland en verloor in een bocht naar links de controle over zijn auto. Hij raakte in de berm en kwam in de sloot terecht waar hij driemaal over de kop sloeg. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar werd ook een bloedproef afgenomen om na te gaan of en hoeveel de de man gedronken had.

Z-2667-2007 Aanhouding in Oostburg
Op een horecaterras op de Markt in Oostburg werd maandag om 01.10 uur een 33-jarige man uit die plaats aangehouden.
De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, had na wat onenigheid twee plaatsgenoten, een 23-jarige man en een 20-jarige vrouw, geslagen. Hij werd overgebracht naar Torentijd.

Z-2668-2007 Rijbewijs van hardrijder in beslag genomen, IJzendijke
Op de N61 bij IJzendijke, waar een maximum snelheid geldt van 80 km/h, moest een 21-jarige Terneuzense automobilist maandag om 00.15 uur zijn rijbewijs inleveren.
Tijdens een snelheidscontrole kwam de man voorbijrijden met een snelheid van 128 km/h. De politie ging hem achterna om hem te bekeuren en tussen IJzendijke en Biervliet reed hij met een gecorrigeerde snelheid van 155 km/h. De Terneuzenaar, een beginnend bestuurder kon gelijk zijn rijbewijs inleveren

O-2669-2007 Aanrijding in Goes
Op de kruising Westerstraat / Ringbaan West in Goes vond maandag omstreeks 08.00 uur een aanrijding plaats.
Een 13-jarig meisje uit Goes fietste over het fietspad en reed bij rood licht de kruising op. Zij kwam daarbij in botsing met een 40-jarige automobilist uit Goes die door de Westerstraat in de richting van de Troelstraweg reed. Het meisje had last wat van haar been, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. De fiets en de auto raakten beschadigd.

W-2670-2007 Diefstal uit container, Domburg
Afgelopen weekend werd op een bedrijfsterrein op de Badhuisweg in Domburg een container opengebroken.
Uit de container werden koperen buizen en gereedschap met onbekende waarde weggenomen.

O-2671-2007 Auto opengebroken in Burgh-Haamstede
Op een parkeerterrein aan de Verklikker in Burgh-Haamstede werd zondag tussen 14.00 en 16.50 uur een personenauto opengebroken.
Uit de auto werden twee gsm's, persoonlijke papieren, sleutels en enkele tientallen euro's gestolen.





Politie Zeeland