Ingezonden persbericht


IASO Backup Technology genomineerd voor Rising Star 2007

Emmeloord, 20 augustus 2007, --- IASO Backup Technology is genomineerd voor de prestigieuze Rising Star Award van Deloitte.Voor de achtste keer organiseert Deloitte samen met haar sponsorpartners de Technology Fast 50. Een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Bedrijven jonger dan vijf jaar kunnen aan de Fast 50 competitie meedoen in de categorie Rising Star.

De onafhankelijke jury bestaande uit Robert Schiering (TomTom), Wim Hulsink (RSM E-ship), Rhett Oudkerk Pool (Kahuna) en Coen van Duiven (Henq Invest) heeft uit de vele Rising Star inschrijvingen tien bedrijven genomineerd, waaronder IASO Backup Technology uit Emmeloord. IASO Backup Technology is een innovatieve onderneming en in een korte tijd succesvol geworden met het leveren van online backup software en services.

Tijdens het Rising Star Event op Kasteel 'De Vanenburg' in Putten strijdt IASO Backup Technology samen met de negen andere genomineerden om de titel Rising Star 2007.

Over IASO Backup Technology

IASO Backup Technology is een innovatieve Nederlandse softwareleverancier met vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Engeland en distributiepartners en klanten in tien Europese landen. De Backup over IP/Backup to disk oplossingen helpen ondernemingen om de continue beschikbaarheid van hun bedrijfsgegevens zeker te stellen. Een snel groeiend aantal ondernemingen, instellingen en Service Providers vertrouwt op IASO voor hun backup software en services. Kijk voor meer informatie op http://www.iasobackup.com.

----

Meer informatie is verkrijgbaar bij:

IASO Backup Technology

Rob Verbeek, managing director

e-mail: rob.verbeek@iasobackup.com

Tel.: 088 5222222

Lubbers & De Jong Communicatieadvies

Peter Keijzer

e-mail: peter@l-dj.nl

tel. : 020 421 05 65


---