Ingezonden persbericht


Juniper Networks benoemt Robyn Denholm tot Chief Financial Officer

Schiphol-Rijk, 20 augustus 2007 - Juniper Networks heeft Robyn Denholm (43) benoemd tot Chief Financial Officer. Denholm gaat in deze functie leidinggeven aan de wereldwijde financiële en accountancyorganisatie. Daarnaast draagt ze de verantwoordelijkheid voor de juridische afdeling, Investor Relations en het wereldwijde facility-management. Ze werkte voorheen als Vice-President Corporate Strategic Planning bij Sun Microsystems.

"Ik ben verheugd dat Denholm deel gaat uitmaken van het Juniper-managementteam", zegt Scott Kriens, President en CEO van Juniper Networks. "Denholm heeft bijna 25 jaar ervaring in financieel-managementfuncties en zal een waardevolle bijdrage leveren aan de analyse van de financiële gevolgen van onze strategische beslissingen. Zij zal tevens helpen bij het vormgeven van onze wereldwijde bedrijfsdoelstellingen en zo bijdragen aan het succes van Juniper in de toekomst."

"Juniper heeft een goede reputatie als het gaat om innovatie. Het bedrijf komt met zijn productportfolio tegemoet aan de netwerkeisen van organisaties voor wat betreft hoge-prestatienetwerken", zegt Denholm. "Ik kijk ernaar uit om met het Juniper-team de positie van het bedrijf als voorkeursleverancier voor high-performance networking verder te verstevigen."

In haar functie als Vice-President Corporate Strategic Planning bij Sun Microsystems was Denholm verantwoordelijk voor het Sun-besturingssysteem, de wereldwijde salesactiviteiten en servicebeheer. Daarnaast had zij de leiding over het transitieproject van Sun. Denholm kwam in 1996 in dienst bij Sun en bekleedde diverse managementfuncties, waaronder Chief Accounting Officer, Vice-President Finance van de servicedivisie en Manager Shared Financial Services APAC. Voordat zij bij Sun in dienst kwam, werkte Denholm zeven jaar bij Toyota Motor Corporation Australië en bij Arthur Andersen.

Over Juniper Networks
Juniper Networks, Inc. loopt voorop in krachtige netwerktechnologie. Juniper biedt een netwerkinfrastructuur die zorgt voor een omgeving die acuut reageren combineert met betrouwbaarheid. Dit maakt de versnelde inzet van services en applicaties mogelijk via één enkel netwerk. Zodat bedrijven optimaal presteren.

Voor meer informatie

Juniper Networks
Penny Still
Tel.: +44 (0)1372 385 692
E-mail: pstill@juniper.net

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Gijs van Beek / Lianne Willemsen
Tel.: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: juniper@lvtpr.nl