Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom (20/08)

BERGEN OP ZOOM, 20 augustus 2007

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld
ROOSENDAAL: De politie heeft zondagochtend een 46-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden in verband met huiselijk geweld. De man zou zijn ex-vrouw hebben mishandeld. Ook zou hij de woning van zijn ex-vrouw in de wijk Tolberg niet hebben willen verlaten toen de vrouw dit meerdere malen van hem vroeg. De man is aangehouden in verband met mishandeling en huisvredebreuk. Hij is inverzekering gesteld. De vrouw heeft aangifte gedaan.

35-jarige man aangehouden voor huiselijk geweld
BERGEN OP ZOOM: Zondagavond is een 35-jarige inwoner van Bergen op zoom aangehouden terzake huiselijk geweld. De man had die ochtend zijn ex-vrouw mishandeld in een woning in de wijk Warande-Oost. De vrouw was hierna naar haar ouders gevlucht en had daar de politie gebeld. Die heeft de man uiteindelijk in de avonduren aangehouden. De man is inverzekering gesteld.

Politie houdt man aan voor rijden onder invloed
PUTTE: Na een korte achtervolging door de politie in België kon in de nacht van zondag op maandag een 46-jarige inwoner van Montfoort worden aangehouden. De man had even daarvoor een aanrijding met een hekwerk gehad op Belgisch grondgebied. Ter assistentie zijn de collegas van de politie Midden en West Brabant gaan kijken en troffen de auto aan tussen een tweetal garageboxen aan de Weg naar de Hooijweide. De verdachte stond er op dat moment nog bij. Hij is direct aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De man blies op het bureau 415 ug/l. Tegen de man zal proces-verbaal op worden gemaakt. Bij de politie in België zijn de gegevens van de verdachte ook bekend.

Auteur: Nicolette Bovenhorst