Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Zutphen - Verwarde man veroorzaakt overlast               |
De politie heeft zondag 19 augustus een 40-jarige inwoner uit Zutphen op de Houtmarkt in Zutphen aangehouden, omdat hij in een daar in de buurt gelegen horecagelegenheid klanten en personeel lastig viel en zich kort daarna naar agenten agressief opstelde.

De politie kreeg een melding, waarna agenten ter plaatse gingen. Bij het zien van de agenten ging de man er vandoor, maar na een korte sprint kon hij alsnog worden staande gehouden. In het bijzijn van de agenten maakte de man een verwarde indruk en werd hij opnieuw (verbaal) agressief, waarop hij omstreeks 13.20 uur werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na te zijn verhoord, heeft de politie zijn hulpverleners geïnformeerd.

|     |Eerbeek - Auto en fietsster botsen                        |
Een 19-jarige fietsster uit Dieren is zondag 19 augustus gewond geraakt toen zij op de Stuijvenburchstraat in Eerbeek in botsing kwam met een 57-jarige automobilist uit Eerbeek.

De melding van het ongeval kwam omstreeks 13.45 uur bij de politie binnen. Uit een voorlopig onderzoek is duidelijk geworden dat de vrouw op een gegeven moment naar links uitweek om een auto in te halen. De automobilist kwam haar tegemoet en was op dat moment al zo dichtbij, dat tussen beiden een aanrijding ontstond. Medewerkers van de ambulance kwamen ter plaatse en stelden vast dat de vrouw een gekneusde knie had opgelopen. Voor zover bekend raakte de automobilist niet gewond.

Einde berichten


---


---


---

---- --