Gemeente Drechterland

20-8-2007
Kandidaten gezocht voor Westfriese Ondernemersprijs Donderdagavond 7 februari 2008 is het weer zover: dan vindt het Westfries Ondernemersgala plaats in Schouwburg Het Park te Hoorn. Deze avond, gericht op het Westfriese bedrijfsleven en overheid, staat in het teken van de uitreiking van de Ondernemingsprijs Westfriesland Méér en de Runner Up prijs.

Denkt u zelf in aanmerking te komen of kent u een bedrijf dat volgens u voor de prijs in aanmerking komt? Dan is dit uw kans!

Vanaf heden is het weer mogelijk geschikte kandidaten aan te melden bij de Stichting Ondernemersgala Westfriesland. In principe kunnen alle Westfriese bedrijven en instellingen voor de prijzen gekandideerd worden, wel gelden er beperkingen voor de volgende bedrijven/ instellingen:

* Bedrijven/ instellingen die afhankelijk zijn van ( sterk) wisselend overheidsbeleid komen niet in aanmerking.
* Subsidieafhankelijke bedrijven komen in aanmerking als het winstoogmerk duidelijk voorop staat.

* Bedrijven die deel uitmaken van een nationaal of internationaal concern kunnen kandidaat worden gesteld mits er aantoonbaar eigen zeggenschap is en er eigen beleid wordt gevoerd.

Tijdens de zeventiende editie van het Westfries Ondernemersgala worden er prijzen uitgereikt in de volgende twee categorieën:


1.) Jonge veelbelovend bedrijven/ instellingen die korter dan tien jaar bestaan kunnen worden aangemeld voor de Runner Up prijs


2.) Bedrijven/ instellingen die langer dan tien jaar bestaan en hun sporen al ruimschoots hebben verdiend kunnen worden aangemeld voor de Ondernemersprijs Westfriesland Méér.

Werkwijze:
Een deskundige onafhankelijke jury beoordeelt alle afzonderlijke kandidaten. Dit gebeurt aan de hand van een aantal vaste criteria als mate van innovatie; sociaal beleid en de financiële situatie. Ook wordt er gekeken naar de rol van het bedrijf in de regio Westfriesland, wat is de uitstraling van het bedrijf binnen en buiten de regio en hoe toont het bedrijf betrokkenheid bij Westfriesland? Indien nodig, vraagt de jury om aanvullende informatie. Nadat de jury een aantal malen bijeen is geweest volgt de beslissing.

De winnaars worden aan het publiek bekend gemaakt tijdens het Westfries Ondernemersgala op donderdagavond 7 februari 2008 in Schouwburg Het Park in Hoorn.

Wilt u een kandidaat indienen? Vraag dan snel een aanmeldingsformulier via

info@au-boulot.nl.

Inschrijving is mogelijk tot uiterlijk 1 november 2007.

Meer informatie over het Westfries Ondernemersgala kunt u verkrijgen via Judith Albers van Au Boulot Coördinatie, tel.nr.: 0228-322524.
---