Ingezonden persbericht


Amadeus Electronic Ticketing Direct op non-BSP markten mogelijk

Hoofddorp - Amadeus, wereldmarktleider op het gebied van technologie- en distributiesystemen voor de reis- en toeristenindustrie, heeft een van de laatste barrières van e-ticketing weggenomen door het luchtvaartmaatschappijen mogelijk te maken om e-tickets uit te geven in non-Billing and Settlement Plan markten. Wereldwijd zijn er ongeveer veertig landen zonder BSP, waardoor een aantal luchtvaartmaatschappijen tot nu toe geen wereldwijde e-ticketing kon invoeren.

Cathay Pacific tekent 10-jarig contract met Amadeus

Hoofddorp - Cathay Pacific heeft een contract getekend met Amadeus waarin is vastgelegd dat de luchtvaartmaatschappij en haar dochter Dragonair de komende tien jaar kiezen voor het complete Altéa Customer Management Solution (CMS) om hun services voor passagiers te beheren, inclusief reserveringen, voorraad en het vertrek besturingssysteem. De overeenkomst wordt gebruikt ter ondersteuning van de agressive groeistrategie van de Chinese luchtvaartmaatschappij en tevens om de operationele efficiëncy te vergroten.

Meer dan 130 hotelmerken bieden Best Beschikbare Tarief aan via Amadeus

Hoofddorp - Amadeus heeft meer dan 130 hotelmerken gecontracteerd voor het aanbieden van het Best Beschikbare Tarief programma. Hotels die zich hebben aangesloten bij het programma hebben hun boekingen via Amadeus sindsdien zien toenemen met 10 tot 30 procent.

Qantas introduceert nieuwe generatie load control systeem

Hoofddorp - Qantas is de eerste luchtvaartmaatschappij ter wereld die het door Amadeus ontwikkelde nieuwe generatie load control systeem, Altéa Departure Control - Flight genaamd, in gebruik neemt. Het systeem vergroot de efficiëncy en nauwkeurigheid van vertrekkende vluchten, die door load control centra worden geleid.

Contactgegevens:

Amadeus Benelux Wieco ImPRove Communication
René Schukkink Ocky Wiemeyer
Tel.: +31 23 554 1430 Tel: +31 20 7155330
Fax :+31 23 562 4272 Fax: +31 20 7155339
E-mail: infonl@benelux.amadeus.com E-mail: ocky@wieco.nl


---- --