Gemeente Haaren



* 30 september: bedenk een naam voor nieuwe lekkernij
* 30 september: bedenk een naam voor nieuwe lekkernij

beeldmerk.jpg
De viering van het 10-jarig bestaan begint steeds meer vaste vorm te krijgen.

En bij een dergelijk feest hoort ook iets lekkers, een speciale lekkernij uit de gemeente Haaren.

In een gesprek tussen de burgemeester en de drie Haarense bakkers, Van Sprang, Geerts en Coppens, is daarover van gedachten gewisseld. De bakkers reageerden enthousiast en zullen gezamenlijk een nieuw product op de Haarense markt brengen. De nieuwe creatie wordt geen enorm stuk gebak, geen droge koek, maar een heerlijke, exclusieve lekkernij. De delicatesse wordt geïntroduceerd op 30 september bij de viering van het 10-jarig bestaan, maar zal ook daarna verkrijgbaar zijn bij de genoemde bakkers.

Het lekkers komt er, dat is zeker. Echter we kunnen het nieuwe product natuurlijk niet de lekkernij blijven noemen. Het moet een naam hebben, een pakkende naam, die aanspreekt. En daarbij roepen we -via deze prijsvraag- de hulp in van u, al onze inwoners.

Weet u een leuke naam voor de nieuwe lekkernij?

Laat het ons (voor 25 september a.s. ) weten via h.van.drunen@haaren.nl of Gemeente Haaren, t.a.v. Helma van Drunen, Postbus 44, 5076 ZG Haaren.

De jury, bestaande uit de bakkers en burgemeester Ronnes, zal uit de inzendingen een winnaar kiezen. De naam van de lekkernij en van de winnaar worden bekend gemaakt tijdens het feest van 30 september. De winnaar zal worden beloond.

Ø 20 september: themabijeenkomst gemeenteraad over HANDHAVING. Vanaf 19.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. De gemeenteraad nodigt de inwoners van de gemeente Haaren uit voor de themabijeenkomst