MediaPlaza


Geo-informatie is tegenwoordig voor veel organisaties een vast onderdeel van hun informatievoorziening. Zo vindt geo-informatie zijn weg naar verschillende doelgroepen via verschillende kanalen en is het van belang om achterliggende systemen snel aan te kunnen passen aan nieuwe situaties. Dit vraagt om flexibiliteit van de gebruikte softwarecomponenten in geo-oplossingen. Open Source software speelt daarbij een steeds belangrijkere rol vanwege een brede ondersteuning van open standaarden en omdat de software probleemloos is aan te passen aan de eigen wensen.

Op dit seminar staat vooral het gebruik van Open Source software binnen het geo-domein centraal. Er zal worden ingegaan op welke wijze Open Source oplossingen kunnen worden ingezet binnen geografische informatiesystemen. Aan de hand van praktische sessies zult u kennis opdoen om de overweging voor inzet binnen uw organisatie beter te kunnen bepalen.

Dit seminar zal georganiseerd worden in de omgeving Utrecht, de locatie wordt later bekend gemaakt.

Deelnemen
Deelname aan dit seminar is kosteloos voor eindgebruikers op voorwaarde dat Media Plaza een compleet ingevuld inschrijfformulier ontvangt. Na inschrijving ontvangt u een automatische bevestiging van deelname. Een week voor het seminar ontvangt u van ons de laatste details.

Indien u door omstandigheden niet aanwezig kunt zijn bij het seminar, verzoeken wij u vriendelijk dit tot uiterlijk twee werkdagen voor datum van het seminar te melden. Bij te laat afmelden of zonder bericht afwezig te zijn, brengen wij EUR 100,- (excl. BTW) voor facilitaire kosten in rekening.

Heeft u vragen?
Voor vragen kunt u contact opnemen met Nancy van Baak op 030-29 141 12 of via e-mail: Nancy.vanbaak@mediaplaza.nl

Programma
Volgt binnenkort.

Dit seminar wordt georganiseerd in opdracht van het Ministerie van Economische Zaken en maakt deel uit van het programma 'Aan de slag met Open Source' .
inschrijven