Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van aanrijding Barneveld
Publicatiedatum: 20-8-2007 16:22:09

BARNEVELD - Een zestienjarig meisje uit Lunteren is zondagmiddag in Barneveld op haar bromfiets aangereden door een automobilist. Het slachtoffer heeft hierbij enkele lichte verwondingen opgelopen. Van de automobilist ontbreekt nog ieder spoor. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer reed omstreeks vier uur de rotonde van Plantagelaan/Churchillstraat en de
Lobeliastraat op. Op dit moment zou een groen/blauwe Volkswagen Polo, komende vanuit de richting van de Lobliastraat, de bromfietsster geen voorrang hebben gegeven. Hierdoor ontstond aanrijding. De bestuurder van de auto is vervolgens gestopt en heeft de gegevens van het slachtoffer genoteerd. Hij vertelde het meisje dat hij die zelfde avond nog contact met haar op zou nemen om gegevens uit te wisselen. De Lunterense heeft echter tot op heden nog niets van de man vernomen. Het zou gaan om een man met een licht getinte huidskleur en een gezet postuur. Hij had grijs, krullend haar en had een lengte van ongeveer
1.80 meter.

De politie is op zoek naar de automobilist van de auto en roept getuigen op zich te melden. Dit kan door te bellen met de politie in Barneveld via telefoonnummer 0900 -8844. Anoniem reageren kan ook via telefoonnummer 0800-7000.
07-127948

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---